DJ Gloria på Københavnbåten

DJ Gloria, eller Madelein Månsson, har kjendisstatus i Sverige, og dersom du ikke har hørt om henne før, er det et navn du bør merke deg.

I tillegg til faste spillejobber som DJ på flere av Sveriges mest populære nattklubber, inviteres DJ Gloria stadig til å spille på åpningsfester, i private arrangementer, bursdagsfeiringer, firmaevent og mye mer. Når denne dama står bak miksebordet og spilleskivene settes i gang, strømmer publikum til dansegulvet og viser frem sine beste dansebevegelser som lenge har vært glemt!

Spiller om bord på Københavnbåten

Den 20. mars overtar DJ Gloria spilleskivene på Københavnbåten! Det blir en forrykende dansefest med musikk fra 50-tallet og frem til i dag, innenfor både disco, rock, latin og soul. Du kan regne med høy energi og dansefaktor, god stemning til langt på natt – og trøtte ben når kvelden er over. Høres dette ut som noe for deg? Da bør du lese videre for å se om du oppfyller kravene for å komme inn på eventet!

Når DJ Gloria spiller sitter ingen i ro

Når DJ Gloria spiller sitter ingen i ro

Beinhardt konsept

Gloria utdannet seg til diskjockey i en alder av 64 år, og er i dag Sveriges (og kanskje verdens) eldste kvinnelige DJ. I tillegg er hun en av initiativtagerne til Sveriges første disco for personer over 50 år.  Dette har blitt en stor suksess blant danseglade svensker i sin beste alder. Gloria er beinhard på konseptet hun har bygget opp! Er du under 50 år, ja da kommer du ikke inn! Under Københavnbåtens arrangement den 9. oktober forventes mange flotte damer (og menn) som har bikket 50 år. De vil nok se mye yngre ut – så her er det bare å holde legitimasjonen klar!

God stemning på dansegulvet

God stemning på dansegulvet

Tett på Madelein

Madelein Månsson kan se tilbake på flere tøffe år før hun havnet der hun er i dag. Etter tre års lykkelig ekteskap, ble hennes mann syk. De neste årene av Madeleins liv handlet nå om å ta vare på sin syke mann. Da han gikk bort, gikk Madelein inn i en tung desperasjon. Ting skulle dessverre bare bli verre for Madelein. I samme tidsrom, gikk også hennes tidligere mann og far til hennes barn bort. Og like etter, hennes mor. Madelein befant seg nå i et bunnløst hull hun trodde det var umulig å komme seg ut av. Livet skulle allikevel plutselig bli veldig annerledes.

DJ Gloria blir til

Madelein meldte seg inn på et lokalt treningsstudio hvor fikk sansen for aerobic. Faktisk ble det slik at hun utdannet seg til å bli aerobic-instruktør og hennes timer ble raskt populære på grunn av de gode og fengene sangvalgene. Hun ble etter hvert sponset med DJ kurs, og musikken tok nå, både større plass og fokus i hennes liv. I dag spiller DJ Glora på flere av de mest populære nattklubbene i Sverige – både i Stockholm, Göteborg, og Malmö for å nevne noen. Med over 5000 låter i sitt repertoar, velger hun ut musikk tilpasset sitt publikum, og hun blitt en mester på å skape god stemning. Gloria kommer aldri med ferdige spillelister, da hun mener det hele handler om å «føle» på hva publikum ønsker og liker.

Med DJ Gloria bak miksebordet blir det musikk fra 50-tallet frem til i dag

Med DJ Gloria bak miksebordet blir det musikk fra 50-tallet frem til i dag

Foreleser og inspirasjonskilde

I tillegg til å være en svært populær DJ, er Madelein også en inspirator for mennesker over 50 år. Hun reiser landet rundt med sitt foredrag: «Våga nytt efter 60!». Her inspirerer og utfordrer hun personer over 60 år til å prøve nye ting i livet. Madelein har i løpet av sin karriere jobbet som modell og utgitt 4 aerobic-treningsfilmer. Hun skriver i tillegg innlegg som treningsekspert for det svenske magasinet M-magasin, og arbeider som leder, foredragsholder og instruktør under flere gruppereiser til Spania, Tyrkia, Hellas, Polen og India for samme magasin.

DJ Gloria er en fargerik og fantastisk dame

DJ Gloria er en fargerik og fantastisk dame

Ønsker du billetter for å oppleve denne fantastiske dama live? Billetter bestiller du her.