
Annen hver dag, klokken 16: 30, kaster skipet Crown Seaways loss, og setter kursen mot den deilige storbyen, København. Avreisetidspunktet gjør det ekstra komfortabelt, slik at man rekker å gjøre ferdig en arbeidsdag før man setter kursen mot Danmark. Alt man trenger å gjøre er å trille kofferten om bord, finne sin lugar, slå seg til ro og nyte en magisk kveld til sjøs. Det finnes så mye forskjellig å foreta seg på skipene. I en av de mange restaurantene kan man få seg et bedre måltid, se på det yrende livet, ta et bedre glass i vinbaren eller en av de andre barene, drikke kaffe, bade, prøve et av de nye velvære tilbudene, shoppe- alt ettersom hva som passer deg. Stemningen er bestandig god, og under kan du se fine stemningsbilder fra en av våre mange overfarter til København.
Velkommen om bord 🙂

Ingen ting er som å hoppe i loppekassen når lugaren er så fin som dette. Vi oppgraderte til Commodore Balcony. Med god plass og egen balkong:)

Uten mat og drikke, duger helten ikke. I explorers steakhouse fant vi akkurat det vi trengte, en deilig biff med bearnise saus.

Vi var så sulten etter all sjøluften, at vi slo til med både forrett og dessert. Mozzarella sticksen er noe av det bedre friterte jeg har smakt.

Her sammen med pommes frittes og en deilig bakt potet. Du kan velge mellom masse godt tilbehør til din biff.

I vinbaren finnes det også muligheter for kulinariske opplevelser, med både spansk skinker og franske oster til den nydelige vinen.

Det er noe helt eget ved det å våkne opp om bors og kunne spise frokst til en sjøutsikt. Kaffen smaker mye bedre enn hjemmet ved kjøkkenbordet:)

Commodorefrokosten om bord er virkelig et høydepunkt. Her finner du alt. Pannekaker, egg i alle varianter, sprøstekt bacon, fersk frukt, ulike sorter med pålegg og oster, de deilige bakevarer, runstykker og brød. Og for å ikke snakke om de deilige juicene og smoothiene.
Hilsen Københavnvennen Iben:-)