Har du ikke lagt planer for helgen 9.-11. mai 2014, må du ta turen til Mathallen og få en skikkelig smakebit av Danmark. Selv byr vi på smaksprøver fra vårt splitter nye restaurantkonsept om bord, så vi anbefaler absolutt en tur innom. Kom og hils på oss på standen vår, så lover vi deg både gode smaker, en hyggelig prat – og supre tips om verdens beste by – København!
Dansk pop up
Det dukker også opp danske pop-up-restauranter, men her anbefaler vi å booke bord via Visit Denmark. Small Danish Hotels, også kjent som Dansk Kroferie, skal servere klassisk dansk kromat, og stjernekokken Mikkel Marschall, tidligere kjøkkensjef på Kadeau, serverer en lekker fire-retters meny med det beste Bornholm har å by på av råvarer og produkter, som for eksempel Bornholmergris, stekt sild, lakris og havtorn. Sommelier Simon Olesen, andalusisk sommeliermester og restaurantsjef på Le Sommelier sørger for at det er noe godt i glasset.
Smak på Danmark i Mathallen har følgende åpningstider:
Fredag 09.05 fra 12:00 – 19:00
Lørdag 10.05 fra 10:00 – 19:00
Søndag 11.05 fra 12:00 – 17:00
Velkommen 🙂