Om DFDS

DFDS i Norge er en del av DFDS Seaways Gruppen, et dansk rederi som ble grunnlagt allerede i 1866 og som i dag er et av Danmarks største selskaper.
Vi er de eneste som seiler mellom Oslo og København, hver eneste dag. De to skipene som seiler på ruten er PEARL SEAWAYS og CROWN SEAWAYS som begge har plass til drøyt 2000 reisende. Skipene seiler fra Oslo hver dag.

I løpet av et år reiser rundt 700 000 passasjerer med DFDS mellom Oslo og København. Gjestene inkluderer alt fra familier og vennegjenger til konferansegjester og forretningsreisende samt alle som skal besøke København eller andre deler av Danmark. Om bord finnes en rekke restauranter, butikker, barer og underholdningstilbud. Les om våre tilbud her.

Tilbudet av lugarer er alt fra små, enkle lugarer for én eller to personer til suiter med jacuzzi på balkongen. I de siste årene er mange av de største og beste lugarene på PEARL SEAWAYS og CROWN SEAWAYS blitt pusset opp for å kunne tilby en enda større grad av luksus, for de som ønsker det. Skipene har også gode shoppingmuligheter med skattefrie produkter, med blant annet mye dansk design.

Tilbudene for barn er også mange. Om bord tilbys alt fra egne barne-buffeter til spillrom, bassenger og barnedisco. Bassengene finner man i Adventure Club, som også er åpen for hele familien.

For mer informasjon om DFDS, besøk vår hjemmeside dfds.no

Velkommen om bord!