Trofaste storbycruise-gjester

Ellen Skaugsvold og Odd Pedersen er fra Oslo og skal på minicruise med hotellovernatting i København. Med seg har de sønnene på 14 og 16 år, men de er så store at de aller helst farter rundt på egenhånd.

Ellen og Odd har reist med DFDS Seaways flere ganger, og Ellen får faste nyhetsmailer med gode tilbud fra rederiet. Denne turen bestilte de via en pakke Ellen mottok nettopp på nyhetsmail.

Nå sitter de ute på dekk i sol og vind, mens de nyter sjøutsikten til et glass Strawberry daiquiri og en øl.

– Nå er det sommferie og vi skal en tur i Tivoli. Der har vi aldri vært før, selv om vi har vært i København flere ganger tidligere. Denne gangen skal vi bo ha en overnatting på Grand Hotel, som ligger «midt i smørøyet», sier Ellen. Hun håper også å få tid til litt shopping.

– Tivoli har en helt annerledes og egen atmosfære enn fornøyelsesparkene i Norge, mener Odd.

– DFDS er ikke så stressende som de andre båtene. Her er det mer avslappende forhold

– Dette er ikke noe ”partybåt”, og vi er veldig fornøyde med maten om bord, sier Ellen. Denne gangen har vi bestilt buffét.

– Jeg elsker sjøen, sier Odd. Og sjøluften, legger han til, før han tar et dypt ”magadrag”. Han er vokst opp med sjø og båtliv.

– Med DFDS begynner ferien i det man går om bord. De siste to timene på jobb i dag kom jeg i feriemodus. Jeg har sett frem til denne turen, sier han.