Must eat: Agnes’ fantastiske cupcakes

 

Agnes Cupcakes ligger i Sværtegade 2, et steinkast nord for Strøget i København.

Hit kommer turister og Københavnere som trenger cupcakes til kaffen, til bryllup, bursdager og firmafester. Stedet selger også kopper og tallerkener.

– Vi har fått inn enkeltbestillinger på flere tusen cupkakes, og alle lages her i Svartegade. Fra klokken 14 til midnatt bakes det, og fra klokken 6-14 kommer konditorene og pynter. Totalt har vi en 12-15 ansatte, forteller Kristian Vangsgaard som er en av to gründere.

Men hvem er egentlig Agnes??

– Agnes er et navn som står for tradisjoner, kvalitet, gode ingredienser og hygge. Vår misjon er å gi våre kunder en designerbutikk, en luksusopplevelse og kvalitet – i lekker innpakking. Vi vil ha glade kunder som vender tilbake, forteller Kristian.

Agnes er nokså ung, født 14. september 2010, men er allerede i vekst. September 2011 åpner en butikk ved Nørreport, i oktober en i Nørrebro og i februar 2012 en i Magasinet ved Kongens Nytorv. I 2012 vil også tyske søtmomser i Hamburg få smaken av Agnes.

– I løpet av fem år skal vi ut i hele verden – Norge inkludert, lover Kristian.

 

Delikate cupcakes

 

 

Menyen på veggen

 

Gründer Kristian vangsgaard

 

 

Inngangspartiet

 

 

Brand manager Charlotte Michelsen