Magiske juleforestillinger i Tivoli

Tiden frem mot jul er ekstra koselig i Tivoli. I tillegg til tenning av juletrelys, juleboder og besøk av Julemanden arrangeres mange fine juleforestillinger for hele familien. Her er en liten oversikt over hvilke juleforestillinger du bør få med deg.

Crazy Christmas Cabaret 2012 i Tivoli. 9. nov – 12. jan.
Vivienne McKee vil igjen underholde i Glassalen på Tivoli med sin Crazy Christmas Cabaret som i år feirer 30års jublieum. I år har Vivienne, mot sine skuespillers ønsker, besluttet å ikke lage en Crazy Christmas Cabaret, men derimot en Hitchcock-film. Forestillingen er på engelsk.

Nøddeknækkeren i Tivoli. 22. nov. – 22. des.
Dronning Margrethe har stått for scenografien til Tivolis nye juleforestilling, den klassiske balletten Nøddeknækkeren. Nøddeknækkeren er en juleklassiker over hele verden og finnes i utallige utgaver. I Peter Bo Bendixens og dronningens versjon utspilles historien det samme stedet som balletten oppføres, nemlig i Tivoli.

Et juleeventyr oppført av Eventyrteateret i Tivoli. 24. nov. – 16. des.
Eventyrteatrets juleforestilling er en hyllest til den udødelige juleklassikeren Et juleeventyr av Charles Dickens. Forestillingen er fylt med flott sang og forrykende dansetrinn.

Fyrverkerifestival i Tivoli. 26. des. – 30. des.
Fyrverkerifestivalen tilbyr sterke farger og flotte formasjoner til musikk fra filmene Superman, Peter Pan, Harry Potter och Armageddon. En unik teknologi lar fyrverkeriet samspille med musikken slik at smellene passer inn i musikkens lydbilde forøvrig.