
Uten julemat og drikke, duger hverdagshelten ikke. I dagens luke smaker vi på den deilige julematen om bord, nærmere bestemt i restauranten 7 Seas. Julebuffeten har virkelig alt man kan tenke seg, både fra danske og norske julemattradisjoner. Vi har slått av en prat med buffetsjefen Odd Kass, for å finne ut hvilken julemat som er mest populær om bord.
Vinn storbycruise
Om du svarer riktig på vår konkurranse, kan du være den heldige vinner av et cruise i commodorelugar med havutsikt for to personer, med overnatting i København. Her får du bo på Hotel Bella Sky Comwell, en skyskraper i Københavns nye bydel Ørestaden. Du får bo i et deilig dobbeltrom, og spise lekker morgenmad.
Se buffetsjefen Odd Kass fortelle om julebuffeten, og svar på spørsmålet i skjemaet under.
Konkurransen er nå avsluttet, vinneren kontaktes direkte. Takk for innsatsen, og velkommen tilbake. Neste bloggluke åpner 18. desember
Om du blar deg nedover siden, finner du bilder fra buffeten som garantert gjør deg sulten:) Velbekomme.

Ingen julebuffet uten nissen tilstede.

Hos 7 Seas er bordene pyntet og dekket til de fine julebordsgjestene.

Hva med litt kreps til forrett, før man gyver løs på hovedretten?

Eller hva med litt roastbiff? Du vil garantert finne noe du liker blant de ulike rettene.

Litt tilbehør, grønnsaker og dressing må til for å heve måltidet.

For mange er medisterpølser julens høydepunkt. Om bord på båten servers pølsene på dansk vis, med pene og røde tranbær som garnityr.

Buffens mest populære rett, pinnekjøtt, til venstre og deilige medisterkaker til høyre.

Lutefiskelskerne er selvsagt ikke glemt, og heller ikke tilbehøret som bacon, ertestuing og sennep.