DFDS’ julekalender 10.12. Her er dagens konkurranse!

 

I tax-free butikken finner du gaver til liten og stor, og det beste av alt: Du finner det store utvalget under ett og samme tak, til gunstige sjøpriser. I hyllene står kvalitetsvarer; alt fra leketøy til de minste, klær, sko, vesker og smykker til både kvinner og menn, kosemetikk og parfyme, sjokolade og snacks, drikkevarer og mye mer til julens hyggestunder. På overfarten til eller fra København, er det nok av tid til å finne den perfekte julegave til noen du er glad i, og samtidig gjøre et shoppingkupp.

Vinn flotte julegaver

I dagens luke viser vi frem bilder av flotte produkter fra tax-free butikken om bord. Svarer du riktig på kalenderspørsmålet i skjemaet nedenfor, kan du bli den heldige vinneren av en gavepakke med disse produktene:

  • Ice armbåndsur i svart
  • Svart Coccinelle Clutch
  • Stelton termokanne i sølv
  • Georg Jensen flaskeåpner
  • Læsø havsalt
  • Jack the Pirate kosedyr
  • Stella dukke

Konkurransen er nå avsluttet, vinneren kontaktes direkte. Takk for innsatsen, og velkommen tilbake. Neste bloggluke åpner 14. desember

  Svaret i dagens luke, bilder av premiene og andre fine julegavetips, finner du om du blar deg nedover bildeserien. Lykke til!

DFDS_JUL2013_Shoppen_mg_3996

Denne populære og fine termokannen fra Stelton, i sølv, kan bli din om du svarer riktig på dagens kalenderspørsmål.

DFDS_JUL2013_Shoppen_mg_3997

Termokannen i nostalgisk metall er belønnet med flere priser for sin funksjon og sitt fine design. Kannen rommer 1 liter, og med sin vippekork og sitt skrulokk, kan den lett tas med på utflukter.

DFDS_JUL2013_Shoppen_mg_4015

Ingen gavepakke uten noe fint til barna. DFDS sin egen kosedyrmaskott, Jack the Pirat og dukken Stella, er begge en hit hos de små.

DFDS_JUL2013_Shoppen_mg_4019

Hver jul lanserer den danske produsenten Georg Jensen en juleuro. I år har de samarbeidet med en annen kjent dansk designer, Marlene Birger, som har laget en engel. Denne juleuroen er svært populær, og har blitt et samleobjekt i mange hjem.

DFDS_JUL2013_Shoppen_mg_4023

Det grove havsaltet fra Læsø i Danmark hever smaken i de fleste måltider. De fine posene og måten saltet produseres på, gjør dette til en fin gave å gi og få, både som julegave og vertinnegave.

DFDS_JUL2013_Shoppen_mg_4044

Alle damer liker svart, og denne lekre vesken blir garantert en følgesvenn til hverdags og fest.

DFDS_JUL2013_Shoppen_mg_4046

Med denne unisex-klokken blir man klokkefin når man skal holde tiden. Den kommer med smarte detaljer og en behaglig gummireim, som gjør at den tåler litt av hvert.

DFDS_JUL2013_Shoppen_mg_4055

Designeren Jørgen Møller lagde i 1987 denne fine flaskeåpneren, som han opprinnelig var ment som en gave til sitt barnebarn, istedenfor ble det en global favoritt. Og nå kan den bli din:)

DFDS_JUL2013_Shoppen_mg_4067

Det danske merket Royal Copenhagen, er en av Europas eldste porselensprodusenter og er kjent over hele verden for sin høye kvalitet og vakre design. I tax-free butikken kan du virkelig gjøre et shoppingkupp.

DFDS_JUL2013_Shoppen_mg_4078

Endelig et design som kan glede enhver cognac-elsker.

DFDS_JUL2013_Shoppen_mg_4087

Denne fine julenissen ble laget av dansken Kay Bojesen i 1940, men er nå releansert på ny – til glede for mange.