DFDS’ julekalender 7.12. Her er dagens konkurranse!

 

Julemarkedet i Nyhavn er for mange svaret på førjulsstemning. Området er vakkert, spesielt i desember når julepynt og julelys pryder gaten med de mange restaurantene. Med en kopp gløgg i hånden, kan man titte i markedets mange boder, med fine pyntegjenstander, nisser, julelys, ull, bondens spesialiteter og æbleskiver – for å nevne noe.

Jul i Nyhavn varer frem til 22. desember, og bodene er åpne hver dag søndag til torsdag fra 11-18, og fra 11-20 på fredager og  lørdager.

Vinn cruise og storbyferie

Om du svarer riktig på vår konkurranse, kan du være den heldige vinner av et cruise i lugar med havutsikt for to personer, med overnatting i København. Her får du bo på Ibsen Hotel i hjertet av Nørreport, i unike og pulserende omgivelser, hvor det kryr av små kafeer, restauranter, gallerier og vintagebutikker. Du får bo i et lekkert dobbeltrom, med en helt spesiell frokostbuffet, som byr på sesongens råvarer. Hotellet, som vi tidligere har anbefalt, ligger i Nansensgade, bare et steinkast fra populære Torvehallerne, som også har et spa til nærmeste nabo, hvor du kan slappe av og kose deg etter en lang dag i byen.

Se denne herlige filmsnutten, og svar på spørsmålet i skjemaet under.

Konkurransen er nå avsluttet, vinneren kontaktes direkte. Takk for innsatsen, og velkommen tilbake. Neste bloggluke åpner 10. desember.

Under finner du flere julebilder fra Nyhavn.

Julstemningen og skumringen er på plass i Nyhavn.

Julestemningen og skumringen er på plass i Nyhavn.

Restauranter og boder om hverandre, klare til å gi deg en liten smak av jul.

Restauranter og boder om hverandre, klare til å gi deg en liten smak av jul.

Pannekaker på pinne og gløgg har allerede blitt en hit på julemarkedet.

Pannekaker på pinne og gløgg har allerede blitt populært på julemarkedet.

Julegaver, julemat og julepynt er noe av det du finner om du spaserer langs Nyhavn i desember.

Julegaver, julemat og julepynt er noe av det du finner om du spaserer langs Nyhavn i desember. I vinterkulda er ikke litt ull å forakte.

Nisser til store og til små.

Fine nisser og juletete pyntegjenstander i alle varianter.

IMG_1349

Det er viktig å minne julenissen på ønskelisten:) God jul!