DFDS’ julekalender 3.12. Her er dagens konkurranse!

 

Det er fortsatt tre uker til jul. Noen synes de fortsatt har god tid til å handle årets julegaver, mens andre begynner å bli litt stressa. Eller kanskje er du en av dem som var ferdig for lenge siden? Uansett om du vil førjulsshoppe til deg selv eller andre, så anbefaler vi å legge turen til København. Reiser du med DFDS trenger du dessuten ikke tenke på hvor mange kilo du har med deg tilbake, i tillegg til at du også kan gjøre shoppingkupp om bord. Det kommer vi forøvrig til å skrive mer om senere i desember.

Vinn cruise og storbyferie

Om du svarer riktig på vår konkurranse, kan du være den heldige vinner av et cruise i lugar med havutsikt for to personer, med overnatting i København. Her får du bo på Andersen Boutique Hotel i hjertet av København i bydelen Vesterbro, som er kjent for sitt yrende folkeliv, spennende restauranter og designbutikker. Du får bo i et deilig dobbeltrom, og en lekker morgenbuffet er også del av premien. Og ikke nok med det; det er tross alt vinter og vi vil ikke at du skal fryse. Derfor gir vi i tillegg bort et deilig grått ullskjerf fra Magasin du Nord, til den samme vinneren.

Konkurransen er nå avsluttet, vinneren kontaktes direkte. Takk for innsatsen, og velkommen tilbake. Neste bloggluke åpner 7. desember.

Mange flotte bilder til inspirasjon om du fortsetter å bla deg nedover siden.

Vindusutstillingene til Illum er fantastisk underholdning for store og små

Vindusutstillingene til Illum er fantastisk underholdning for store og små

Vi likte særlig godt denne dameglade isbjørnen... Cool down!

Vi likte særlig godt denne dameglade isbjørnen… Cool down!

Georg Jensen har utrolig mye fint vi ønsker oss til jul. I Strøget, men også om bord hos DFDS, hvor du virkelig kan gjøre et gavekupp!

Georg Jensen har utrolig mye fint vi ønsker oss til jul. I Strøget, men også om bord hos DFDS, hvor du virkelig kan gjøre et gavekupp!

Urban Outfitters er populær blant unge nordmenn. Vi håper de snart etablerer seg i Norge, men enn så lenge shopper vi gjerne i København!

Urban Outfitters er populær blant nordmenn. Vi håper de snart etablerer seg i Norge, men enn så lenge shopper vi gjerne gaver i København!

Vindusshopping er også gøy, inspirerende - og gratis!

Vindusshopping er også gøy, inspirerende – og gratis!

Mmmmm..... Søte, brente mandler både lukter og smaker jul.

Mmmmm….. Søte, brente mandler både lukter og smaker jul. Energi gir de også.

Deilige søtsaker, umulig ikke å la seg friste...

Deilige søtsaker, umulig ikke å la seg friste…

Vann i munnen. Bildet taler for seg. Vi er sultne!

Vann i munnen. Bildet taler for seg. Vi er sultne!

Ta taaa! Hvem sa at juleshopping ikke var morsomt?

Ta taaa! Hvem sa at juleshopping ikke var morsomt?

Strøget i førjulstiden er shoppinggaten nummer 1. Lar du deg friste?

Strøget i førjulstiden er shoppinggaten nummer 1. Lar du deg friste?

Katja Reimer-Hansen er Personal Shopper ved Magasin du Nord, Tjenesten ble lansert for noen år siden, og er superpopulær - og gratis. Du melder inn dine klesbehov, stil, størrelser og budsjett på et nettskjema når du bestiller time, og VIPS får du presentert klær som passer perfekt for deg, både størrelses- og stilmessig. Særlig menn synes dette er en attraktiv, effektiv og praktisk tjeneste, og de kommer gjerne igjen – og igjen.

Katja Reimer-Hansen er Personal Shopper ved Nordens kanskje flotteste varehus, Magasin du Nord, på Kongens Nytorv. Tjenesten med ble lansert for noen år siden, og er superpopulær – og gratis. Du melder inn dine klesbehov, stil, størrelser og budsjett på et nettskjema når du bestiller time, og VIPS får du presentert klær som passer perfekt for deg, både størrelses- og stilmessig. Særlig menn synes dette er en attraktiv, effektiv og praktisk tjeneste, og de kommer gjerne igjen – og igjen.

Klikk her om du vil bestille time med en personal shopper neste gang du er i København, eller klikk her om du vil besøke Magasin du Nords hjemmesider.

Årets visuelle juletema er "Arabian Disco Night". Magasin du Nord har nytt tema hvert år. Fargene som går igjen er rosa, lilla og lyseblå. Pynt og dekorasjon har et grafisk mønster. Det gjelder både fasaden og innsiden.

Årets visuelle juletema er «Arabian Disco Night». Magasin du Nord har nytt tema hvert år. Fargene som går igjen er rosa, lilla og lyseblå. Pynt og dekorasjon har et grafisk mønster. Det gjelder både fasaden og innsiden.

Rebecca Camilla Nielsen er såkalt Kreativ In store Coordinator, og designer mange av elementer som pynter magasinet i juletiden.

Rebecca Camilla Nielsen er såkalt Kreativ In store Coordinator, og designer mange av elementene som pynter magasinet i juletiden.

Lekre handleposer "Arabian disco night-style" til alle som handler.

Lekre handleposer «Arabian disco night-style» til alle som handler.

Alle som handler gaver får dem pakket inn i lekre gaveposer i samme stil.

Alle som handler gaver får dem pakket inn i lekre gaveposer i samme stil.

Lekre klær til smukke herrer, deilige damer og fargerike barn over flere etasjer.

Lekre klær til smukke herrer, deilige damer og fargerike barn over flere etasjer.

Uten mat og drikke... Å gi bort matgaver er superpoulært til den som "har alt". Denne butikken finner du ved hovedinngangen til Magasin du Nord.

Uten mat og drikke… Å gi bort matgaver er superpopulært til den som «har alt». Denne butikken finner du ved hovedinngangen til Magasin du Nord.