En glede for sultne mager – Tivoli Food Hall

I slutten av 2017 åpnet Tivoli Food Hall. Her bys det på mange ulike smaksopplevelser, matkonsepter og herlige steder å ta seg en liten matpause. Her kan du gå fra sted til sted, snuse inn de deiligste dufter og smake deg frem til dine absolutte favoritter. Men vi advarer; det er jammen ikke lett å velge! Tivoli Food Hall har inngang fra Bernstorffsgade, i tillegg til direkte fra Tivoli, slik at restaurantene kan besøkes også utenom Tivolis åpningstider. Vil du inn i Tivoli fra Tivoli Food Hall, må du kjøpe billett på vanlig måte. Tivoli Food Hall har åpnet alle dager, hele året!

Har dere ulike smakspreferanser i ditt reisefølge – kanskje en som elsker sushi, en som liker en god biff og en som aller helst spiser vegetarretter? Det er ikke noe problem! Finn hver deres favoritt og nyt maten sammen ved noen av bordene som er tilgjengelig for alle.

Café Norden er mange nordmenns favorittkafé å besøke i København, og til alle dere; nå har de også åpnet en liten filial inne i Tivoli Food Hall! De har et utvalg av de mest populære rettene, kakene og drikken fra menyen, så om Café Norden er et sted du alltid må innom når du er i byen – nå har du to steder å velge blant!

Uten deilig kaffe, duger helten ikke – var det ikke sånn det var? Brødflov byr på god kaffe og nydelig bakverk. Og la oss være enig; det er noe helt spesielt med dansk bakverk, ikke sant?

Kanskje du er mer klar for et skikkelig, dansk smørrebrød? Ja, for dette kan virkelig ikke sammenliknes med en vanlig brødskive hjemme – her blir smaksløkene og magen tilfredsstilt, og et par smørbrød kan fort kalles både lunsj og middag. Hallernes Smørrebrød byr på noe for enhver smørbrød-smak!

Trenger vinterkroppen din ekstra vitaminer og energiboost for å holde ut? Tivoli Food Hall fikser det meste, og du kan trygt vende hjem til Norge, klar for enda noen måneder med vinter! Flere av de ulike restaurantene og konseptene fokuserer på økologisk, sunn og næringsrik mat, med lokale, gode råvarer. Her får du salater, juice, smoothies og mye mer.

Frister det med sushi? Tivoli Food Hall byr på både Sticks’n’Sushi, Letz sushi og flere andre restauranter som byr på smaksrike retter fra det asiatiske kjøkkenet.

Kylling fra Chicks by Chicks, pizza fra Gorm’s, hamburger fra Cock’s & Cows eller tapas fra Tapa del Toro, TexMex fra Zócalo eller sunn fastfood fra ReTreat? Tivoli Food Hall byr på retter og smaker fra hele verden!

En liten middagsdate her, før en koselig kveldstur inn i Tivoli? Don’t mind if I do.
Bon appetit – og god fornøyelse! 🍽 Københavnvennen Astrid.

🎬 Snurr film fra Tivoli Foodhall: