Unike vinopplevelser denne høsten

 

Niels Jørgen Jensen, blant kjente og vinkjennere kalt Jønne, er Business leader wine på både Crown of Scandinavia, og Pearl Seaways. Han er svært stolt av både bredde og kvalitet i sortimentet om bord på de to båtene.

– Vi har en hel rekke faste kunder som reiser med oss kun på grunn av vintilbudet. Folk jeg kjenner ved navn kommer innom hver eneste reise. Det skal vi være stolte av, sier Jensen.

Unikt tilbud

Jensen er ansvarlig for vintilbudet på alle steder hvor det serveres vin, og i tillegg leder han arbeidet med salget av vin i tax free shopen. Han er også vinskribent i det norske magasinet Eksklusiv. Jensen er ett av de viktigste hodene bak den identiteten DFDS Seaways har bygd innen vin.

– Et godt vinutsalg, en god restaurant og ikke minst en god vinbar må ha en egen identitet. Ingen kan tilby alt. Man må derfor heller ha noe unikt over tilbudet. Ettersom vi er en stor aktør har vi muligheten til å gjøre større innkjøp, og denne muligheten har vi brukt til å bygge opp noe det prates om blant vinkjennere.

– Det er opptil flere viner du kun får tak i om bord hos oss. Eksempelvis ble det for noen år siden kjøpt en del fat av en eksklusiv fransk vin fra Burgund på en vinauksjon i Beaune. Den er tappet på flasker for oss i DFDS Seaways, og den svært gode vinen kan du kun få tak i hos oss. Dette er jo ikke noe vi vanligvis gjør, men det sier noe om kvalitet og lidenskap.

Mat & Vincruise

I høst arrangerer DFDS et Mat- og VinCruise helt utenom det vanlige. For Jensen har det vært viktig å ivareta DFDS Seaways sin identitet i  det som skal drikkes og spises. Samtidig er han opptatt av at gjestene på Mat & VinCruiset skal få noe helt spesielt som de ikke får når de reiser med DFDS Seaways ellers i året.

– I vinsmakingen vil man få tilgang til noe helt spesielt, og selvfølgelig noen av de vinene vi er absolutt mest stolte over å kunne tilby ombord. Vi gleder oss veldig til å ta i mot dere, og er sikre på at det blir en minnerik tur hvis du er opptatt av god mat og drikke

Dato for Mat- og VinCruise denne høsten er 3. november (Pearl).

Les mer om vinsmakingen, gourmetmiddagen og bestilling av reise på DFDS Seaways sine nettsider.

Har du hatt noen unike vinopplevelser om bord? Har du noen forslag til viner DFDS bør overveie å legge inn i sortimentet? Skal du være med på Mat- og VinCruiset? Del med oss i kommentarfeltet.

 

Jønne tar deg med på en vinopplevelse du ikke vil glemme.