Solen på dekk

 

Det er ingen tvil om at turen til København blir noe spesielt når det er skyfri himmel og varmt i luften. Er man ikke fornøyd med været bugner båten av innendørsaktiviteter, men når solen skinner oss i ansiktet på dekk 11 – da får reisen ut av Oslo noe helt eget over seg.

Hvis været står oss bi i ukene som kommer er det fremdeles muligheter for å slikke sol på dekk. Bestill turen din her.

Det er flott, er det ikke? Bildene er fra Pearl Seaways.

Ved finvær er det gjerne fullt langs rekka. Når Bærumslandet sakte glir forbi på den ene siden, Nesoddlandet glir forbi på den andre og du har sol i håret – da er det spesielt godt å være gjest ombord. Det er ikke vanskelig å kose seg under slike omstendigheter.

 

Familien Relbo koser seg på dekk. Sommerens siste krumspring skal brukes i København. – Vi skal til Tivoli, forteller de to barna.

 

Slik vi i DFDS Seaways husker sommeren 2012…