Glad i te? Besøk A.C. Perch Thehandel.

Hvis du er glad i god kopp med te, er Perch stedet å besøke. Denne lille koselige tebutikken er Europas eldste og ble etablert av Niels Brock Perch i 1835 i Kronprinsensgade 5. Dette er fremdeles adressen til tebutikken, der du finner over 150 ulike sorter te. Interiøret er originalt og teen veies fremdeles på de gamle vektene. Kongefamilien er stamkunder hos Perch Tearoom, og dronningen har til og med laget sin egen blanding som du kan ta med deg hjem.

Du kan kjøpe te fra hele verden i løsvekt og kafeen selger også iste og Indian chai. Perch selger også tetilbehør, slik som vakre tebokser og kopper. I overetasjen til butikken kan du sette deg ned og nyte en kopp med varm te sammen med scones, kaker, små smørbrød og marmelade. Dette er kafeen for de som liker teen sin servert ordentlig, i en tekanne med ferske teblader. Personalet er også eksperter på te, og kan gi gode råd om teen som passer deg. Men vær advart – her serveres ikke kaffe.

Det er veldig populært å kjøpe med gaver fra den lille butikken, og før jul er det ofte lange køer utenfor for å sikre seg den perfekte julegaven til familie og venner. Ønsker du en liten gave fra butikken til deg selv eller andre har de også en nettbutikk, der du kan sikre deg litt av det gode utvalget.

Har du vært på Perch? Hva er i tilfelle din favoritt-te? Vi i Storbycruise.no har en forkjærlighet til White temple tea:)

Perch Thehandel har over 150 ulike sorter med te

Perch Thehandel har over 150 ulike sorter med te