Reisebrev fra Storbycruise-leser

Irene Dahl og mannen har reist med DFDS flere ganger og deler nedenfor noen av sine beste opplevelser både om bord og i København med oss. Husk at du også kan dele din reise ved å sende inn bidrag øverst til høyre. Alle publiserte bidrag vinner en Københavntur for to personer.

Avreise fra Oslo

Irene har tatt et nydelig bilde av avreisen fra Oslo

Vi har vært i København 4 ganger,i vår,sommer og høst, og vi likte godt cruiset. DFDS-besetningen har gjort alt så vi ville like turen maksimalt! Første gangen vi tok cruiset, når vi så lugaren vår (vi bestilte standard 2 sengers lugar) tenkte vi at det var feil rom, fordi det var så stort. Stort sett så var miljøet på skipet helt utrolig, vi tuslet rundt,så på kartet og ventet på ankomsten til København!

Nydelige Nyhavn

København mottok oss med deilig vær og vi var friske og klare til turen. Et av høydepunktene var selvfølgelig Tivoli! Vi kjøpte Tivolibilletter ombord i skipet og det var en ting som sparte oss tid og penger. Tivoli har alt til både store og små,vi prøvde alle attraksjoner tilpasset vår aldersgruppe og fikk egergi for resten av dagen. Husk at Tivoli også har et akvarium! Etter Tivoli gikk vi til AmalieSlottet for å se på det kongelige vaktskiftet.Jeg synes at det er ett «must» å se i København og det begynner hver dag kl 12.

Irena synes det er et "must" å få med seg vaktskiftet

Irena synes det er et «must» å få med seg vaktskiftet

Ellers gikk vi en tur til Amalieborg Slottet. Det var tid for lunsj og vi hadde funnet en perfekt restaurant for oss,Reef’n Beef i Jernbanegade! Det er en australiansk gourmet restaurant i nærheten av Rådhuset. De har alt mulig av eksotisk kjøtt som kenguru,krokodille og emu. Både servicen og maten var fantastisk og vi gleder oss til vårt neste besøk.

Middag hos Reef n´Beef

Middag hos Reef n´Beef

Generelt sett er det mange gode ting å se i København, jeg kan også nevne Danmarks historiske museum og dyreparken, ellers kan det også være greit å slappe av på Nyhavn mens du venter på bussen som går tilbake til skipet. I alle fall er København en nydelig by uansett årstid. God tur og nyt København!