Leserbrev: Skattejakt på båten

Liselotte Lee har reist DFDS  med båt fra Oslo til København sammen med familien og deler nedenfor noen av sine beste opplevelser både om bord og i København. Husk at du også kan dele din reise ved å sende inn bidrag øverst til høyre. Alle publiserte bidrag vinner en Københavntur for to personer;) Gratulerer Liselotte, og tusen takk for bidraget.

Her er Liselotte Lee sitt leserbrev:
Et lite avbrekk i hverdagen gjør godt for liten og stor. Derfor tok vi med gjengen vår på romjulscruise Oslo København! Bare togturen til Oslo gir forventninger – og snart er vi på båten. Her har vi vært mange ganger før – og det er like spennende hver gang å komme på lugaren.

Vi har fast program: Adventure Club med barna er første stopp. Her er det ballongdyr, ansiktsmaling og tegning for de som vil – eller en liten dypp i badeanlegget. De voksne fikk «sin» tur etterpå, med shopping og mat. På båten er vi lenge oppe. Så når førstemann ellers ville bli sendt i seng, da går vi på skattejakt!

På bildet ser dere at de hyggelige matrosjentene forklarer oss skattekartet. Etterpå er det ut og lete. Vi finner alltid alle postene – akkurat i tide for skatten. Som vanlig får alle en del av byttet før pirater skal i køyene. Vi pleier å bestille frokostbuffeten, så har vi noe å stå i mot med.

Dagen i København? Vi fikk tatt en tur på Sømods Bolcher, den gamle dropsfabrikken inne i et portrom i Nørregade. Hjemmelagde drops og kjærligheter – anbefales! Mor fikk endelig kommet på Kunst og Køkkentøj – KOK – en fantastisk kjøkkenbutikk for profesjonelle inne i en gård rett ved Strøget (Østergade 36, Bernikowsgården). Ellers er det bare å kikke og kose seg! Til slutt gikk vi på Lagkagehuset og kjøpte rugbrød og kaker til å ta med hjem. Så var det tid for å gå tilbake til båten. Skipet lå så vakkert som en drøm i skumringen.

Hjemturen? Fast program igjen. Og jammen fikk vi ikke en heldig vinner i kveldens konkurranse! Så nå har førsteklassingen med seg Jack the Pirate-matboks hver dag. Til neste gang vi drar på tokt!