Opplev vinter i København

Et snødekt København er vakkert om vinteren, og enten du liker å være innendørs eller utendørs når temperaturen faller finnes det alltid spennende aktiviteter for hele familien.

Hvis du er av den sporty typen, kan du besøke en av de flotte skøytebanene i byen. Hvert år blir det laget flere skøytebaner, for eksempel på Blågårds plass og Valby. Fredriksberg Runddel, ved romantiske Frederiksberg Have, blir også gjort om til skøytebane hver vinter. Banen blir vakkert opplyst av belysning i trærne, og skøyter leies ut for 45 kroner.

Det finnes også mange spennende innendørs aktiviteter som er verdt å besøke på vinterstid. København har mange museer som sammen dekker en lang rekke sjangre.

Dra på Statens Museum for kunst, Glyptoteket eller ett av byens gallerier og opplev klassisk og moderne kunst. Hvis du vil være mer aktiv, kan du ta med familien på Experimentarium, hvor vitenskapen blir levende eller dere kan se nærmere på stjernene i Planetariet. Planetariet passer for alle i familien som gjerne vil vite mer om månelandinger, solsystemet og romforskning.

Hvis du skal til København i februar, bør du besøke vinterfestivalen Wondercool. Dette er Københavns store vinterfestival, der du kan oppleve kunst, arkitektur, design, mat, mote, musikk og kultur.