Bytt til deg en ny kjole på Nørrebro

Konseptene vintage, secondhand og bruktbutikker har eksistert lenge, også i København, men butikken Resecond på Nørrebro har tatt ideen om gjenbruk enda et skritt videre. Det er rett og slett en kjolebyttebutikk: Du tar med deg en eller flere kjoler, som du ikke lenger bruker selv, og bytter inn i en annen.

PIGENPIGEN_08-200x300

En kvinnes støvsamler på en kleshenger bakerst i skapet kan nemlig være en annen kvinnes yndlingskjole, og dette tar Resecond på alvor. På Resecond kan du kjøpe deg et rimelig medlemskap, for deretter å bytte inn kjolene dine. Det blir som å ha et gigantisk klesskap du kan vandre inne i, og bytte ut garderoben med jevne mellomrom. Om det så er fordi du trenger en kjole til en spesiell anledning eller bare er lei av å se på de samme kjolene i skapet, kan Resecond være løsningen! Kanskje finner du en kjole til din neste reise her?

Reseconds idé er ikke bare smart og rimelig, det er også miljøvennlig. Eierne bak konseptet mener at selv om kvinner har behov for nye kjoler, har ikke miljøet vårt behov for en større klesproduksjon. Måten Resecond driver med deleøkonomi på, er altså positiv både for kunder, miljøet og gjenbruket.

Resecond finner du i Jægersborggade 49 på Nørrebro. Butikken er åpen fra 12-18 på hverdager, og 11-15 på lørdager.

 

Se video fra Resecond her: