Besøk Torvehallerne for inspirasjon og gode smaker

 

60 forskjellige i utsalg i Torvehallerne

I Torvehallerne finner du seksti forskjellige utsalg som alle har spesialisert seg på sitt felt, med fagfolk bak diskene som mer enn gjerne deler sin kunnskap med deg. Her finner du alt fra oliven, økologisk vin og sjokolade, til kaffe, kaker og de klassiske danske «smørrebrødene». Smaksprøver er en del av opplevelsen, det samme er de varierende tilbudene og tilfeldige sjeldne matvarer, som plutselig dukker opp hos utsalgene. Det er kvalitet, friskhet og direkte kontakt mellom forhandler og kunde som står i fokus i Torvehallerne.

Israels Plads

København har hatten lang historie for markedshandel, med flere store marked rundt i byen. Med supermarkedenes ankomst forsvant de fleste av dem, etter flere tiår med deling, bytting og handel på markedsplassene. De siste årene har interessen for denne måten å handle på våknet til live igjen, og med plasseringen på Israels Plads, hvor Grønttorget i sin tid lå, er det både et historisk sus og moderne optimisme som preger plassen i dag.

Om du vil lage deg en plan for turen i Torvehallerne, har de en nettside med et interaktiv kart, hvor du kan se akkurat hvor utsalgene befinner seg, hva de serverer, og link til deres egne facebooksider.

Torvehallerne er åpent 7 dager i uken

Hallen er åpen syv dager i uken, et perfekt sted å bruke søndagen på før du setter deg på båten tilbake til Oslo! Torvhallerne ligger i gangavstand fra det store knutepunktet Nørreport Station.

Hvis du ønsker å bo på et hotell i nærheten anbefaler vi i Storbycruise Ibsens Hotel.