Oppsøk kunsten!

Det er alltid høysesong for kultur og utstillinger i København, og februar er intet unntak. Her er tre anbefalte utstillinger du bør besøke i vinter.

v1gallery kan du fra 19. Januar til 16. Februar se soloutstillingen ”One of these days” av kunsteren HuskMitNavn. Her kan du se malerier og tegninger som utforsker hverdagslivets opplevelser og følelser, fra det tragiske til det humoristiske. Adresse Flæsketorget 69-71.

Den eksperimentelle kunstnerduoen Randi & Katrine har fra 18. Januar inntatt Gl. Holtegaard. Duoen utforsker og utfordrer begrepet om hva kunst egentlig er, gjennom sine tablåer, installasjoner og gigantiske verk. I denne utstillingen inkluderer de også publikummet i en av sine scenografier. Hvor slutter virkeligheten, og hvor starter kunstverket?

Sydhavn Station lar utstillingsgruppen kunst være kunst, og er på et vis motsetningen til Randi & Katrine. Her er det en større samling kunstnere som stiller ut sine verker, og utstillingen heter simpelthen ”KUNST”, og er vel verdt et besøk!