Leserbrev: – Det var en helt fantastisk reise!

Dirk Rosin har reist på tur med DFDS sammen med kjæresten sin. Han har sendt oss noen fantastiske bilder han tok på turen, og skrevet litt om deres opplevelse om bord. Dirk vinner en Københavntur for to personer. Tusen takk for bidraget!:)

leserbilde

Dirk sin opplevelse om bord:
Det var en helt fantastisk reise! Etter velkomsthilsen fra besetning gikk vi i vår lugar og der var det rent og pent og nok plass til vår lille bagasje. Vi gikk litt rundt på båten og fant en koselig «utested» med gløgg og boblebad. Etter at vi koste oss der en liten stund var det på tide med å spise litt, men lite var det ikke:) Vi valgte buffet og da var det mer enn nok av mat. Fra skalldyr til ribbe. Etter et godt måltid blir det underholdning på båten .Livemusikk, men uten dans fra vårt side:) Det samme gjorde vi på vei tilbake til Norge. En virkelig flott opplevelse og tur. Vi kommer nok å ta flere turer med DFDS til København.

leserbilde