Se svømmende isbjørner på København Zoo

Foto: København Zoo

København Zoo har lenge vært populært både for store og små. Her kan du se farlige løver, store elefanter, klappe geiter og ape etter apekatter. Perfekt for foreldre som vil gi barna den store opplevelsen, eller par som ønsker en opplevelsesrik date. København Zoo har hele 3500 dyr fordelt på 250 ulike arter.

5. februar åpnet København Zoo et helt nytt område, Den Arktiske Ring, for havets arktiske arter. Her kan du gå gjennom en glasstunnel under vann og oppleve isbjørner som svømmer forbi rett inntil deg.

Fuglefjellet i Zoo er også fornyet i år med alker og lomvier som kommer tett inn på publikum. Fuglene dukker ned i det halvannen meter dype bassenget etter føde, og publikum kan følge med uten å forstyrre.

Vi råder besøkende om å følge med på foringstidene til de ulike dyrene i parken. Selene fores kl. 10.30 og 14.30, sjøløvene kl. 11.00 og kl. 15.00, sjimpansene kl. 15.30. Ulver, løver, tigre, leoparder, brune bjørner og isbjørnes fores alle kl. 13. Følg med på tavlen ved inngangen til ZooButikken for å se oppdaterte foringstidspunkt, da det kan være endringer. Hver sommer trenes også elefantene kl. 13.

Zoologisk Have har åpent året rundt. Priser og åpningstider finner du her.