Rå gourmetmat?

Gode matopplevelser er en del av det å være på storbyferie! Hva med å utfordre tradisjonene, og prøve rå gourmetmat hos 42 Raw? De har nå to restauranter: En i London, og en i København.

Å ha et vegansk raw-kosthold går ut på bruke naturlige ingredienser på den måten de kommer i sin naturlige form. Ingen kokte grønnsaker, ingen kaker bakt i ovn. Nysgjerrig? Ta en tur innom 42 Raw, og prøv deg på en treretters hvor ingenting er varmet opp over 42 grader. Du får både frokost, middag og snacks, kaker og søte desserter, tilbredt på måter som virkelig krever kreativitet og nye tenkemåter. Kokkene som holder på med dette har så stålkontroll på hvilke smaker som fungerer godt sammen og hvordan de kan være kreative i tilberedelsen, at du sannsynligvis kommer til å glemme at det verken er kokt eller stekt. Du kommer til å være opptatt med å nyte maten!

Et tips: Prøv deg på en raw vegan dessertkake, og du kommer aldri til å spise sukkerbrød med syltetøy igjen.

Restauranten finner du i Pilestræde 32, og menyen kan leses her.