Besøk Københavns beste kaffebar

Kaffe er vår tids vin. Med alle sine smaksnyanser og brenningsgrader, produsert og plukket i alle verdenshjørner, uendelige variasjoner i smak og tilberedning, er det godt det finnes noen som lever og ånder for kaffekultur. Vi har tatt turen innom Københavns mest populære kaffebar for å lære mer om det spennede kollektivet.

Kaffebønnene ristes inne i kaffebaren

The Coffee Collective består av noen av Danmarks mest kjente kaffepersonligheter, som jobber døgnet rundt for at akkurat din kopp kaffe skal være den beste du har smakt hittil i ditt liv. Å jobbe med kaffe på denne måten er et håndtverk som må læres over lang tid. Nå samarbeider de med kaffebønder rundt omkring i verden, for at de sammen skal kunne levere gode kaffebønner som også gjør næringen levedyktig før bøndene.

Kaffe

Kaffe er også kunst hos The Coffee Collective

Å orientere seg i kaffeverden kan for utenforstående være en enorm labyrint, men på The Coffee Collective forklarer de deg mer enn gjerne hvor kaffen kommer fra, hvilke smaker du kan kjenne, og hvordan den tilberedes mens du venter. Besøk kaffekollektivet for en velfortjent kaffepause fra vandringen i København!

På kaffebaren finnes det utallige muligheter. Da er det fint med et kaffekart.

På kaffebaren finnes det utallige muligheter. Da er det fint med et kaffekart.

Tips: Kjøp med en pose kaffebønner til noen som fortjener en liten reisegave. Å få smake særpreget fra andre byers beste kaffebarer, er noe alle kaffeglade mennesker setter pris på.

The Coffee Collective har nå to kaffebarer i København: En i Jægersborggade 10 og en i Torvhallene på Israels Plads.

 

I tillegg har de både en blogg og en facebookside man kan besøke for å finne ut mer om kaffekollektivet.