Marita pleier kjærligheten på Storbycruise med danskebåten

Tusen takk til Marita Seilfaldet som ønsker å dele sine opplevelser fra Københavnturen med Storbycruise sine lesere. Som takk får Marita en reise for to med danskebåten DFDS. Ønsker du også å motta et reisegavekort for to personer til København- så send inn dine bilder eller et lesebrev da vel! Klikk deg inn her om du også vil dele din opplevelse med oss.

Leserinnlegg

Maritas reisebrev:

danskebåten kan man kose seg, bare slappe av med sine nærmeste! Her får man virkelig tid til å prioritere hverandre.
På det første bildet er jeg og min samboer på Columbus Club og nyter livemusikk og gode drinker. I Nyhavn vil jeg anbefale å ta en tur innom en av de mange flotte barene, jeg for min del foretrekker å gå til Havfruen pub og nyte en Irish Coffee eller ti.

Sam's bar

Jeg og min samboer har vært på to turer sammen, og vi er enige om en ting, og det er at vi må innom Sam’s bar og spise nudler og frityrstekt kylling, det smaker utrolig godt. Jeg vil også anbefale å ta en tur med kanalbåten (øverste bildet), da får man se mye fint. Det er ikke så dyrt, og det er verdt hver eneste krone!

guinness-world-recordsSiste turen vi var på, var vi innom Guinness World Records Museum, der var det mye spennende og fascinerende å se på!

Jeg har et reisemål hvert år, og det er til København, og da selvsagt med DFDS!

 

 

 

 

DFDS