Glad i sjokolade? Besøk Hotel Chocolat i strøget København!

 

Hotel Chocolat ligger idyllisk til i Østergade 13, Strøget, helt i starten av Strøget, på venstre side, om man kommer fra shuttlebussen og Kongens Nytorv. Selv om det ligger i Strøget, kan det likevel være litt vanskelig å finne. Sjokoladens høyborg ligger nemlig litt kronglete til, men se etter skiltet som henger i porten, gå videre inn gjennom gangen med bord og stoler, og vips så er du fremme.

Butikken er ikke veldig stor, men her finner du ALT av kvalitets-sjokolade – helt utrolig!!! Personalet er veldig hyggelig og hjelper deg gjerne med å finne frem til hvilken sjokolade som passer for deg, eller til den du kanskje kjøper til. For sjokolade er ikke bare sjokolade. Hotel Chocolat lærte meg masse om sjokolade da jeg var der. Jeg visste for eksempel ikke at det som avgjør om en sjokolade er bitter eller ei, er hvilken kakaobønne sjokoladen blir laget av, og ikke kakaoinnholdet. I tillegg fikk jeg vite at kakaobønnene faktisk vokser på trær.

9da450b6c009a1d5db75f27e0e3b8739
Det beste med denne tiden av året, er når kulda trekker inn og man kan få varmen igjen, ved å nyte en deilig kopp kakao. Og er det noe jeg kan anbefale, så er det den varme sjokoladen på Hotel Chocolat. Selv om alle valgmulighetene gjør det litt vanskelig å velge. De har både klassisk kakao, mokka, mint, chili eller melkesjokolade, for å nevne noe. Eller hva med husets egen: “Made in Copenhagen – laget på helt nymalte kakaobønner…»

 

48b0bea2b7e611e2925f22000a1fb71a_7-500x500
Skjermbilde 2013-11-14 kl. 12.32.09

I tillegg til deilige sjokolade, kaker og drikker, er dette stedet hvor øynene kan hvile lenge på alle de lekre forpakningene som finnes her. Så mye fint og delikat å se på. Du vil garantert finne noe som faller i smak, hos både store og små, være seg konfekt til bestefar, godteri til lørdagskvelden eller julegodt til julekalenderen. Jeg vil så absolutt anbefale julenissen og ta en tur innom sjokoladehimmelen, for her er er det veldig mange fine julegaver.

IMG_5616
IMG_5617
IMG_5614
På ”øya” i midten ligger Cocoa Cuisine og her kan man se sjokoladeproduksjon fra bønne til ferdig sjokolade.

 

IMG_5610
IMG_5612
IMG_5613

 Hvis du lurer på hva Hotel Chocolat server og selger av sjokolade, finner du mer informasjon her.

Åpningstider
Mandag til fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag og søndag: 10.00 – 18.00

 

Københavnhilsen fra Linda, markedsavdelingen, DFDS