Silkemyke føtter på fiskespa


 I midten av desember var kjæresten min og jeg på førjulstur til København. Etter å ha trålet gjennom de fleste butikkene i Strøget trengte vi et lite avbrekk.

I Jorcks Passasje, en sidegate til Strøget fant vi Fish Kiss. Som er ett fiskespa med Garra Rufa fisk, som brukes til fotbehandling. Jeg har selv prøvd dette før og var veldig fornøyd og ville gjerne prøve igjen. Fiskene renser føttene for døde hudceller og føttene føles babymyke allerede etter 15 minutter.

Når man kommer inn får man utdelt ett skap med nøkkel der man kan legge fra seg yttertøy og vesker. Man blir deretter geleidet til en fotdusj og får utdelt flip-flop sandaler. Renholdet er veldig strengt så det er viktig å lese reglene før man bestemmer seg for å ta en behandling. Disse er presentert på disken, men man kan også lese de på hjemmesiden til Fish Kiss.

Man kan velge mellom store og små fisker. Siden vi kjøpte den rimeligste pakken så fikk vi de små. Forskjellen er ikke så stor, men de større fiskene tar mer og man kjenner bedre at de peeler huden. Det anbefales å begynne forsiktig med en hæl, og så stikke hele foten ned i badet. Det kiler veldig i begynnelsen men etter hvert får man slappet mer av og kan nyte opplevelsen.

Etter de 15 minuttene er ferdig skyller man føttene i fotdusjen igjen og får tilbud om å påføre litt god fotkrem. Fotprodukter får man også kjøpt her. Føttene føles helt nye, og mine holdt seg babymyke i flere uker etterpå.

Jeg anbefaler å dra en tur på FishKiss på det sterkeste.
Neste gang prøver vi nok en behandling som varer enda lenger!

 Hilsen Caroline W DFDS Seaways Oslo 🙂 

 64795_10150709391712079_1016381332_n copy