Hotelltips: The Square Copenhagen

 

På Rådhusplassen, Københavns aller fineste gateadresse, finner du hotellet The Square, som passer like godt til et kjærestepar på romantisk helgetur, som venninner, kollegaer eller en hel familie på tur. Som nærmeste nabo til Tivoli og shoppinggaten Strøget, er beliggenheten upåklagelig, med gåavstand til omtrent alt det den deilige storbyen har å tilby.

SQU_680x420_facade_01

Møte med den varme lobbyen får deg nok raskt i feriemodus. Smilene fra de hjelpsomme ansatte gir deg følelsen av det lille ekstra. De deler sine beste Københavntips med deg og gjør alt for at du skal ha et hyggelig opphold, hele døgnet rundt.

Hos The Square overnatter du med stil. De 267 stilrene og minimalistiske værelsene er innredet med stramme linjer av klassisk nordisk design. Alle rommene er utstyrt med tråløst nett og fyldige minibarer. 

Rådhusplassen er en av byens store folkelige plasser, hvor man kan følge byens dynamiske puls fra hotellets vinduer. Utsikten gir en magisk følelse av et yrende storbyliv, samtidig som den rolig atmosfæren omgjør The Square til en oase når man ønsker å trekke seg tilbake for å nyte reisefølget – eller sitt eget selskap.

I sjette etasje serveres frokosten. Utsikten og de luftige lokalene fyller rommet med god stemning tidlig på morgenkvisten, som garantert gir godt humør for resten av dagen.

Du kan bestille overnatting på The Square  sammen med din båtreise hos DFDS. Her finner du gunstige pakketilbud på båt og hotell, samt mange flere hoteller å velge mellom. Ønsker du å bo på et av våre sambarbeids hotell velger du dette i Online bookingen. God tur!

Hilsen fra Københavnvennen Iben :)

For mer informasjon om Hotel The Square besøk deres nettside her. Nedenunder finner du flere stemningsbilder fra vårt overnattingsbesøk, og et kart som viser vei til hotellet:)

IMG_0583

IMG_0444

IMG_0584

IMG_0482

IMG_0426

IMG_8174

IMG_8112


Vis større kart