Instagram-konkurranse om bord 15. juni

Våre to Københavnbåter har nettopp vært gjennom en omfattende fornyelse. Det markerer vi med «Åpent Skip» og en bildekonkurranse.

Slik deltar du:

1. Ta bilde om bord. Temaet er helt valgfritt: barn, voksne, mat, restauranter, ansatte, lek, skattejakt, dekk, rett og slett det du finner inspirerende!

2. Last opp ett eller flere bilder på Instagram, med hashtag #KØBENHAVNBÅTEN. Da er du automatisk med i trekningen av 5 cruise til storbyen København.

Konkurranseregler:

Du må ha åpen Instagramprofil for at vi skal kunne delta. Dersom du ikke er på Instagram kan du likevel delta, ved å sende inn bilder til oss på e-post. Send en e-post til post@storbycruise.no.

Alle bilder som hastagges eller mailes til oss innen den 15. juni 2014 klokken 24.00 er med i konkurransen. Vinnerne kontaktes via kanalen bildebidraget kom fra, og du må respondere på henvendelsen innen 1. juli 2014, hvis ikke bortfaller premien.

Vinnerbildene og vinnerne vil kunne publiseres i en bloggsak på Storbycruise.no, og bildene vil også kunne benyttes i DFDS øvrige egne kanaler.

Premiedetaljer: 

5 vinnere får Cruise til København i Commodore Class lugar for 2 personer, inkludert Commodore frokost t/r, 4- retters Tasting meny i Marco Polo èn vei, og inngangsbilletter til Tivoli. Turen har 20 års aldersgrense uten følge av foresatte.

DFDS finner du på Instagramprofilen @dfdsno.

NB! Arrangementet er dessverre fullbooket, men vi har noen drop in plasser om du møter opp fra klokken 11.00 ved avgangsterminalen vår ved Akershusstranda 31. 

LYKKE TIL!

Crown Seaways