Restauranttips: Paté Paté i Kødbyen

I Kødbyen, et distrikt hvor slakterne tidligere holdt til, finner du den fantastiske restauranten Paté Paté, i Slagterboderne nummer 1. Lokalet er veldig kult. Opprinnelig var det en stor, tom og kald hall, med mange rom, men det rustikke interiøret gjør opplevelsen varm og koselig. Restauranten er mer en tapas- og vinbar, som serverer små retter man kan slå sammen, slik at man får et passende stort måltid. Og ikke minst, et utsøkt måltid. Dette er et sted verdt å besøke, om det så kun er for et glass vin. Atmosfæren er unik og får varme anbefalinger fra blogg-redaksjonen. Men husk å bestille bord,  hvis ikke blir du stående i kø.

 

Hilsen København-vennen Iben:-) 

1937238_129893868477_6713413_n

Vi besøkte restauranten både på dagtid og på kvelden, og vi var så heldige at vi fikk knipse litt bilder før frokostgjestene ankom Paté Paté. Til tross til for at lokalet ikke er fullt med folk, kan man likevel få følelsen av interiøret som setter stemmningen.

Lokalet har mange små rom som dette, som passer ypperlig hvis du er i et stort reisefølge:)

For de som elsker interiør, er Paté Paté et sted som vekker inspirasjon.

Om det er fint vær, er det også mulig å sitte utenfor å nyte den travle og koselige gaten.

Det serveres alt i fra fra frokost til brunsj, tapas og bistro-mat. Brødet som også kan bestilles til noen av rettene er sikkelig godt og anbefales på det sterkeste:)

Det serveres alt i fra fra frokost til brunsj, tapas og bistro-mat. Brødet som også kan bestilles til noen av rettene er sikkelig godt og anbefales på det sterkeste:)

 

Restauranten er svært populær, både blant Københavnerne selv, men også for turister. De har åpent fra klokken 09 til 01 på hverdager og frem til klokken 03 i helgene. Om du ønsker å ta deg en fest etter å ha besøkt restauranten, kan du besøke et eller flere av de mange utestedenene i Kødbyen.

Levende lys, mennesker som hygger seg i godt selskap, god mat og drikke, gir en utsøkt atmosfære.