Hva med cruise og kultur?

 

Høsten er for mange synonymt med turer i skog og mark, men det er også mange som benytter årstiden til å dra på storbyferie. En by som viser seg fra sin beste side om høsten er København, hvor kulturtilbudene blomstrer både  sommer, vinter, høst eller vår. DFDS har fått tak på et knippe billetter til ulike forestillinger hos Det Kongelige Teater denne høsten og vinteren. Billettene selges sammen med en overnatting på Copenhagen Strand Hotel eller Phoenix Copenhagen Hotel, som er to flotte hotell som ligger i umiddelbar nærhet til forestillingene. Og som om ikke det var nok, er billettene blant de beste plassene til en rekke velkjente og store oppsetninger inne ballett, opera og skuespill. Reisepakken passer like godt for et par på tur, som venninne-,  eller en mor og datter-tur. For mer informasjon om forestillingene, reisepakken og avgangene kan du lese mer her. 

Det Kongelige Teater i København har vært i drift i over 250 år, og har siden 1748 har holdt til på Kongens Nytorv. I løpet av de 10 siste årene har teateret gjennomgått en historisk forandring og fått på plass nye scener tildelt de ulike sjangrene. I dag består Det Kongelige Teater av Gamle Scene på Kongens Nytorv, Operaen på Holmen og Skuespilhuset i enden av Nyhavn.

Under ser du oversikten over hvilke forestillinger DFDS har billetter til:

Ballett: Come Fly Away– 29. november på Gamle Scene, avreise 28. november

Come Fly Away er en hyllest til en av vår tids aller største sangere, knivskarpt koreografert og fyllt med showdans i verdensklasse.
Twyla Tharp, regnes blant Amerikas mest allsidige og anerkjente koreografer, og med Come Fly Away har hun skapt en hel ballet med utgangspunkt i noen av de aller beste Sinatra-sangene.

 

Opera: Rosenkavaleren– 24. Januar 2015 på Operaen, avreise 23. januar

Sviende satire og melankolsk livsvisdom i en bittersøt praktopera av Richard Strauss. Sopranene Ann Petersen, Anne Margrethe Dahl alternerer som feltmarskalkinnen og den østeriske bassbaryton Wolfgang Bankl medvirker i denne gjennoppsettning av Marco Arturo Marellis Reumert`s belønnede iscenesettelse.

Opera: Tryllefløyten– 21. mars 2015 på Operaen, avreise 20. mars

Eventyr, kjærlighet og mystikk fremføres i fantastiske arier for voksne og barn. Tryllefløyten er en fortelling om godt og ondt, om hat og tilgivelse og om to elskendes kamp for kjærligheten.
Marco Arturo Marelli instruerer Den Kongelige Operas solistensemble, samt et spennende knippe av internasjonale gjestesolister.

Ballett: Svanesjøen– 1. april 2015 på Operaen, avreise 31. mars

Ett av de mest rørende verk i balletthistorien. Svanesjøen spiller på hele følelsesregisteret – fra melankoli til ekstase. Nicolai Hubbe og Silja Schandorrf viser en splitter ny iscenesettelse ledsaget av Tjajkovskijs berusende toner.

Skuespill: Cabaret- 14. mai 2015 på Gamle Scene, avreise 13. mai

En sterkt underholdende Broadway-musikal om kjærlighet i en mørk tid. Året er 1931. Musikken spiller lystig i berliner-klubben, mens frykten for nazismen preger hverdagen. Opplev Mikael Birkkjær og Cecilie Stenspil i Lars Kaalunds iscenesettelse.

En sterkt underholdende Broadway-musikal om kjærlighet i en mørk tid. Året er 1931. Musikken spiller lystig i berliner-klubben, mens frykten for nazismen preger hverdagen. Opplev Mikael Birkkjær og Cecilie Stenspil i Lars Kaalunds iscenesettelse.