God jul ønskes fra Crown

 

Om bord på Københavnbåten har det vært julestemning siden midten av november. Kokkene har hver eneste dag servert både norsk og dansk tradisjonsrik julemat i bufférestauranten 7 Seas, til glede for passasjerene om bord på jakt etter julestemning i adventstiden. Her finnes noe for enhver smak, både lutefisk, pinnekjøtt, ribbe og and – for å nevne noe – men også mye annen god mat som ikke er julemat, om du er en av dem som vil «spare deg» til julaften.

Et høydepunkt for mange er dessertbufféen, og da spesielt Ris à la mande, som er danskenes tradisjonelle juledessert. Den minner veldig om vår egen riskrem, men den største forskjellen er at danskenes versjon har hakkede mandler i selve riskremen.

I videoen under møter du danske Martin Hansen, som er Chef de cuisine, og har jobbet i DFDS i 15 år. I år skal han jobbe på nyttårsaften, og det gleder han seg til. Da kjører alle restaurantene om bord samme meny, det er en stor nyttårsfest og fantastisk stemning om bord!