Vinn billetter til Beyoncé i Parken!

Foto: http://iam.beyonce.com/

Beyoncé er en av verdens største superstjerner, og når hun nå legger ut på Formation World Tour kommer hun selvfølgelig til vår favorittby, København.

Hun kommer ikke til Oslo, men frykt ikke, for nå kan du vinne to billetter til konserten i Parken 24. juli her hos oss! Og ikke bare det, du vinner også cruise tur/retur med DFDS fra Oslo i en Commodore Class lugar med frokost, samt overnatting på Absalon Hotel i dobbelt Superior-værelse for to.

Om du drar med kjæresten, bestevennen eller noen andre er opp til deg, men vinnersjansen blir større hvis begge melder seg på, så del konkurransen med den du helst vil dra med og be dem delta også!

Konserten er 24. juli 2016, med avreise fra Oslo med DFDS 23. juli og avreise fra København 25. juli. Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Eventuell transport til Oslo er ikke inkludert. Vinner trekkes og kontaktes 28. mai. 

Konkurransen er nå avsluttet.