Fristende barnebuffet skaper matglade barn

Å legge måltidet til DFDS’ buffet-restaurant Seven Seas om bord, er et glimrende valg om du reiser med barn. Da trenger verken voksne eller barn inngå kompromiss, alle kan spise akkurat den maten de liker aller best. Den fyldige barnebuffeten inneholder mat spesielt laget for små pirater, inkludert sprø grønnsaker skåret i biter. Det bidrar iallfall til at Amélie (7 år) spiser litt mer grønt, til glede for mor. 

Buffeten i barnehøyde gjør det enkelt for de små å servere seg selv med akkurat den maten de liker best.

Den fargerike buffeten i barnehøyde gjør det enkelt for de små å servere seg selv – med akkurat den maten de liker best.

Nuggets, pølser, pommes frites plukkes ivrig fra buffeten. Er man på båtferie er det lov å kose seg!

Nuggets, pølser og pommes frites plukkes ivrig fra buffeten. Er man på båtferie er det (iallfall) lov å kose seg!

Og er det kjøttdeig og spaghettien som er favortitten har buffeten det også. Dersom barna ønsker å spise mat fra "voksenmenyen" kan de selvsagt det også!

Er det kjøttdeig og spaghetti som er favoritten, har buffeten det også. Og dersom barna ønsker å spise mat fra «voksenbuffeten» får de selvsagt lov til det. Det er barnas privilegium: Ja takk, begge deler 🙂

Amélie er veldig glad i grønnsaker, men spiser alltid mer når de er kuttet i biter. Derfor er der perfekt med gulrotstenger, paprikabiter og litt grønt som supplement til varmmaten.

Amélie er glad i grønnsaker, og spiser alltid mer når de er kuttet i biter. Derfor er der perfekt med gulrotstenger og litt grønt som supplement til varmmaten. Paprika har derimot aldri vært en stor favoritt, så den lar vi ligge. Iallfall i dag 🙂

Agurkstenger, fersk ananas og appelsin frister også.

Agurkstenger, fersk ananas og appelsin frister!

Disse stilige brune "posene" byr på saltstenger, enten som en snacks før, til eller etter maten. Små pirater lager sine egne regler.

Disse stilige brune «posene» byr på saltstenger, enten som en snacks før, til eller etter maten. Små pirater lager sine egne regler.

En superfornøyd jente gleder seg til å kose seg med middag om bord, med et stort glass eplejuice. Om bord på DFDS er alt så mye mer stas enn hjemme! Også maten!

En superfornøyd jente gleder seg til å kose seg med middag om bord, med et stort glass eplejuice. Om bord på DFDS er alt så mye mer stas enn hjemme. Også maten!

MEN: Ingen middagsbuffet uten høydepunktet: Is fra iskremmaskinen. Denne har vi skrevet om flere ganger på bloggen, med like stor begeistring hver gang.

MEN: Ingen middagsbuffet uten høydepunktet: Is fra iskremmaskinen. Denne har vi skrevet om flere ganger på bloggen, med like stor begeistring hver gang. Litt kø tåler vi selvsagt, for den som venter på noe godt…

Kjempegøy å lage sin egen is!

Endelig! Kjempegøy å lage sin egen is!

Etterpå kan man velge mellom ulike typer strø og sauser. Sjokoladepulver er favoritten. Iallfall i dag.

Etterpå kan barna velge mellom ulike typer strø og sauser. Sjokoladepulver er favoritten. Iallfall i dag.

DFDS_København_Barnebuffeten_2533

«Vil du smake mamma?» (Jeg er sikker på at vi er flere voksne som misunner barna denne isen… Heldigvis fikk jeg smake. En liiiten bit 🙂 )

Det jeg synes er så stas med å reise på tur med barn, er at appetitten deres ser ut til å øke! Mens det gjerne er pirking i maten og litt morske grimaser og «klaging» under middagen hjemme, er det bare smil å spore i DFDS’ buffet. Slik blir måltidet en riktig god opplevelse i seg selv, for store og små!

Bestill gjerne tur her, på DFDS sine nettsider, om du ble fristet til å seile til København!

Beste hilsen København-vennene Amélie og Camilla 🙂