Ny buffet i Seven Seas!

Buffeten om bord på DFDS er alltid et høydepunkt på reisen til København. Det er som om man får vann i munnen allerede før man går om bord. Og da vi fikk høre at DFDS i vår lanserte en helt ny buffet, ble vi selvfølgelig nysgjerrige.

I Seven Seas så vi raskt at den nye buffeten virkelige hadde fornyet seg. Som tidligere bugnet det over av kvalitetsråvarer, anrettet på en svært innbydende og delikat måte. Vi likte veldig godt de nye keramikkfatene i alle regnbuens farger. Vi fikk også tatt en prat med kjøkkensjefen om bord, Tommy. Han kunne bekrefte vår fornemmelse om at her er det ikke spart på noen ting. Med et enda større fokus på smak og kvalitet, og med forsterket fokus på miljø har buffeten fått en ny vri.

All mat blir tilberedt om bord, og råvarene er av topp klasse. Ikke nok med det; råvarene er danske og derfor kortreiste! Her er noe for alle og enhver.

Kjøkkenet har satt sunnere alternativer i førersetet. Fruktfatet bugner over av fersk frukt, og grønnsakene har selvfølgelig fått en sentral plass i buffeten.

Kjøkkenet har satt sunnere alternativer i førersetet. Fruktfatet bugner over av fersk frukt, og grønnsakene har selvfølgelig fått en sentral plass i buffeten.

Fisken og skalldyrene er ferske og fåes i alle former, fra kokt til fritert, og er du mest glad i kjøtt kan du velge mellom saftig kylling, oksekjøtt eller lam i flere varianter. Alt blir servert på en svært appetittvekkende måte.

Fisken og skalldyrene er ferske og fåes i alle former, fra kokt til fritert. Alt blir servert på en svært appetittvekkende måte.

og er du mest glad i kjøtt kan du velge mellom saftig kylling, oksekjøtt eller lam i flere varianter.

Og er du mest glad i kjøtt kan du velge mellom saftig kylling, oksekjøtt eller lam i flere varianter.

Er du allergisk, har buffeten også et eget hjørne med mer allergivennlige varer. Dette er nytt for året.

Er du allergisk, har buffeten også et eget hjørne med mer allergivennlige varer. Dette er nytt for året.

Og barna er selvsagt også i de beste hender, og finner de ikke noe som frister i den vanlige buffeten kan de velge og vrake blant favoritter som pølse, hamburger og pasta.

Og barna er selvsagt også i de beste hender, og finner de ikke noe som frister i den vanlige buffeten kan de velge blant flere barnevennlige favoritter .

Når du har kommet deg gjennom buffeten (smak på alt, det gjorde vi!) er det på tide med noe søtt. Buffeten skuffer heller ikke da. Båtens baker og konditor gjør sitt for at du skal avslutte måltidet på den beste måten: med et søtt smil om munnen! Det satt definitivt vi igjen med :D

Når du har kommet deg gjennom buffeten (smak på alt, det gjorde vi!) er det på tide med noe søtt. Buffeten skuffer heller ikke da. Båtens baker og konditor gjør sitt for at du skal avslutte måltidet på den beste måten: med et søtt smil om munnen! Det satt definitivt vi igjen med 😀

Flere smakebiter fra buffetens mange retter kan du finne under her. God fornøyelse!

Hilsen Københavnvennen Iben 🙂 

Stemningen stiger i takt med solens nedgang.

Himmelske blåskjell med en smak av sommer.

Det er også mulig å smake på en veldig god «fish and chips». Anbefaler spesielt remuladen. Nam.

Brød bakeren har bakt. Du kan velge mellom et hav av forskjellige dressinger. Liker du best smør på brødet? Ja, da er du også godt ivaretatt.

Krepsene og rekene har blitt større siden sist, og smaker skikkelig godt.

Fargene er friske og maten er flott presentert.

Om det ikke frister med litt søtt etter maten, frister det kanskje heller med litt ost?

Kveldens store spørsmål: Hva skal man velge når alt ser så godt ut?

Pulled pork og coleslaw.

Pasta er alltid en soleklar favoritt hos meg.

Grønnsakene var å se overalt til min store glede. Her ved siden av en smakfull indisk gryte.

På buffeten var det like mye frukt som det var kaker. Og det så ut til at mange var svært glade for det.

Olivenolje på fine tappekraner.