Instagram-treff på vei til København

Tidligere i vår da jeg var på tur med DFDS traff jeg Hanne og Lise, to blide damer som sammen står bak Instagram-kontoen @instatreffnorge. Begge er over middels interessert i interiør, mat og alt som er fint, og har på hver sin kant bygget seg opp en imponerende følgerskare på Instagram.

Det er ikke første gang de har vært på tur med DFDS, og det blir nok ikke siste heller, hverken med familien til en dag i Tivoli eller som nå, på jentetur. For denne gangen må mann og barn bli igjen i Norge.


Ingenting er som et lite pusterom i hverdagen hvor man både på båten og i København virkelig kan koble av fra hverdagen.

Vi måtte selvsagt ta en selfie i solnedgang på dekk:

Lise er utdannet kokk, og har lagt opp planen for dagen i København. Da står både til Torvehallerne og Sticks n’ Sushi i for tur. Jentene har allerede vært en tur i Little Italy for en sen lunsj etter at de kom om bord, og skal spise i Explorer’s Steakhouse senere på kvelden. For en matentusiast byr DFDS på mange positive overraskelser, fra det ferske brødet til den stenovnsbakte pizzaen og kvalitetsbiffene.

Frokosten på DFDS skal man heller ikke kimse av, enten det er room service i en Commodore-lugar eller i buffeen.

Commodore-frokost om bord legger grunnlaget for en bra dag i land i København.

Lukas vartet opp for Hanne og Lise på tur 🙂

Sticks’n’Sushi er godt kjent blant København-entusiaster for sin sushi.

Sammen har Hanne og Lise også startet opp Instatreff Norge. Tredjemann bak Instatreff heter Sissel. Hun kunne dessverre ikke være med på turen til København denne gangen. På Instatreff møttes instagrammere fra hele landet i Oslo i mai. Det ble holdt fotokurs, workshops, foredrag og selvfølgelig bra med tid til å mingle og skravle med hverandre. Det første treffet ble arrangert i fjor, og i år tok Hanne, Lise og Lise imot over 50 instagrammere på Saga Hotell. DFDS var stolt sponsor, og her på Storbycruise fulgte vi selvfølgelig hashtaggen #instatreff2017 for å få være med på moroa.

København er inspirerende, selv i gråvær 🙂

Hanne er over gjennomsnittet glad i blomster, og koste seg i Torvehallerne.

Blomster!

Og enda noen flere blomster 🙂

mmmm! Epleterte i Torvehallerne.

Shake it off! It’s S A T U R D A Y ! #dfdsno #danmarkbåten #instatreffnorge #instatreffnorge_dfds #dfds

Et innlegg delt av Instatreff Norge (@instatreffnorge)

 

Så gi disse jentene en LIKE og følg både @hanne-paalandet , @hverdagslykkelise og @snuppedupp – og god tur! Mats