Sommerstilig i Sea Shop

Våren er her, og sist jeg var på DFDS benyttet jeg anledningen til å gjøre noen kupp på klesfronten.

Om bord på DFDS er vi i tax free-sone, så prisene i Sea Shop er ekstra hyggelige. Det er forresten også betjeningen, som hjelper meg med å ta bilder av de ulike funnene. Jeg er ikke akkurat noen moteblogger. 😃

Masse fine kortermede sommerskjorter 🙂

Når det blir varmere i været er det deilig med linskjorter med korte ermer, og jeg fant flere forskjellige virkelig fine skjorter. I tillegg er blomstermønster i vinden, noe man ser av utvalget her. Det passer fint både for seg selv og til en blazer. Så blir man pent kledd uten å være så fryktelig formell. Min nye kompis kom forbi og ble med som midlertidig modell. Skjorten passet så godt at han til og med endte opp med å kjøpe den. 😃

Blomstrede skjorter er en hit!

Skandinaver er ekstra glade i de klassiske Birkenstock-sandalene, som er blitt veldig populære de siste årene, så jeg benyttet muligheten til å få meg et par trendy tåluftere. Med priser som er opp mot 20 prosent lavere enn det man betaler på land i Danmark, var det ikke vanskelig å slå til. Nå er det også kommet en rekke fine tøysko i hyllene.

I Lifestyle-magasinet som du finner om bord er det masse inspirasjon. Du kan også bla i det her.

La kreativiteten spille fritt med sokker fra Happysocks 🙂

Lacoste har poloer i utrolig mange farger. Min favoritt for sommeren er den lyseblå.

I Sea Shop har de kjente merkevarer som Tommy Hilfiger, Gant, Boss, Matinique og Tiger of Sweden, alt fra dresser til t-skjorter. Jeg prøvde en man bag fra Hugo Boss også, men den fikk ikke bli med hjem. Jeg er nok ikke helt en veske-mann.

Blomstrete skjorte fra Matinique passer også fint inni denne Tiger-blazeren. Da er man formell uten at det blir for strengt.

Ingen København-tur uten å kjøpe med en liten gave hjem, men jeg er ikke noe flink til å handle dameklær, så derfor endte jeg opp med å kjøpe en liten Kählers-vase. Sea shop er full av kjent dansk design fra Royal Copenhagen, Normann, Kähler og så videre, så her kan det være vanskelig å velge.

Dansk design finner du til hyggelige priser om bord. Sånne gaver blir alltid tatt godt i mot hjemme hos meg.

Flust med gave-materiale i Sea Shop.

 

Våryr hilsen fra Mats 🙂