En god natts søvn på Phoenix hotell

Ærverdige Hotel Phoenix Copenhagen har reist seg fra asken etter en totaloppussing og har blitt et flott hotell sentralt plassert i København.

Her sover du godt!

Lekker liten detalj på putevaret 🙂

Kul inngravert logo på en av baderomsflisene.

Det kanskje aller beste med Phoenix er de nye sengene. Her sover man virkelig godt på madrasser fra den svenske kvalitetsprodusenten Carpe Diem. Oppgraderingen innebærer også at enkeltrommene har fått litt bredere senger enn vanlig.

Dobbeltrommet har både skrivebord, lounge-stol, kjøleskap og TV. Alt du trenger.

Enkeltrommene har godt med plass.

Phoenix ligger i et gammelt og flott bygg, og dermed er også rommene gjerne litt ulike og har særpreg. Vinkler og planløsning er ikke akkurat konstruert som dagens nymotens hotellbygg. Innimellom betyr det synlige bjelker som tilfører store doser sjarm til hotellet.

Trappen er av det herskapelige slaget.

Mange hyggelige detaljer på Phoenix.

Frokosten er bra, her finner man både egg og bacon, nybakt brød, ulike yoghurter og frokostblandinger, frukt og masse godt pålegg. Jeg pleier å måle kvaliteten på hotellfrokost ut fra hvor mange tallerkner jeg bruker. Her endte jeg på tre, pluss et yoghurt-glass, og det er veldig bra! Frokosten kan man enten spise i frokostsalen, eller ta med ut på den store terrassen, dersom været tillater det.

Vi starter med egg, bacon og nybakt brød.

Både yoghurt, kaneltoast og frukt er kjempegodt.

Kanelbolle som avslutning

Hvis man er som meg og spiser litt vel mye til frokost fordi hotellfrokost er stas, kan man alltids løpe det hele av seg etterpå. På Phoenix har de nemlig et eget treningsrom som gjestene fritt kan benytte seg av. Man kan til og med bestille personlig trener eller massasje!

Etter en skikkelig frokost kan det være fint å vite at treningsrommet er åpent.

Hotellet ligger bare noen steinkast fra Nyhavn og Kongens Nytorv, eller Kastellet og Den lille Havfrue. Med andre ord er du midt i byen. Amalienborg er bare et par kvartaler unna, og har man flaks kan man få med seg soldatene på vei til vaktskifte. Hotellet kan bookes når man booker turen sin med DFDS, noe som gjør det ekstra praktisk. 😃

Flott hotell som er helt nyoppusset.

Kanskje jeg er sær, men jeg så dette som et smilefjes. Alle stikkontaktene på hotellrommet var av denne typen, og det fikk meg til å smile. 🙂

Ønsker deg en god natts søvn!
Mats