Hip to be Square

The Square Hotel ligger like ved rådhusplassen, og det er derfra hotellet har fått sitt navn. Det ligger med andre ord veldig sentralt. Er du god til å kaste stein treffer du både Tivoli og Strøget med to gode kast.

Rommene er luftige og romslige

Rommene er luftige og romslige

Hotellet har lyse og fine rom, og firkantene går igjen over alt. Badene er spesielt freshe, og ser helt nyoppussede ut. Mette, som jobber i resepsjonen, forteller at de gjør sitt aller beste for å holde hotellet fint.

Hotellet ligger supersentralt og titter ut over Rådhusplassen. Herfra er det kort vei til alt.

Hotellet ligger supersentralt og titter ut over Rådhusplassen. Herfra er det kort vei til alt.

Superpraktisk med bluetooth-høyttaler!

Superpraktisk med bluetooth-høyttaler på rommet!

I tillegg har alle rommene på The Square bluetooth-høyttalere. De er enkle å parre, og er veldig mye bedre enn hva telefonen klarer å levere på egenhånd. Det syns vi var veldig fint, for det er deilig å kunne spille litt musikk eller høre på radio mens man gjør seg i stand. The Square har også selvsagt WiFi-tilgang for gjestene, så roaming trenger du ikke tenke på.

Det er kvadrater over alt på The Square.

Det er kvadrater over alt på The Square.

Selv om The Square ligger veldig sentralt, er det ikke mye bråk fra gaten på rommene, selv ikke på dobbeltrommet ut mot gaten i andre etasje. Skal man virkelig flotte seg, kan man bestille et executive-rom i sjette etasje. Da får man balkong, badekåpe, sånne fine hotelltøfler og tilgang til loungen.

Hyggelig med frokost på toppen av hotellet :)

Hyggelig med frokost på toppen av hotellet 🙂

Frokost-serveringen i Executive lounge. Når frokosten er ferdig er loungen perfekt hvis man trenger stille sted å jobbe, eller man kan slappe av og nyte alt fra kaffe til et glass vin, og snacks og wienerbrød, gjerne ute på den felles balkongen.

I Executive lounge kan du ta en kaffe eller et glass vin.

I Executive lounge kan du ta en kaffe eller et glass vin.

The Square har ikke egen restaurant, men hva trenger man det til når man bare kan rusle ut døren og finne kjempebra spisesteder (jeg kan for eksempel anbefale Bror rett borti gaten, hvis dere vil ha en kjempefin matopplevelse). I resepsjonen gir de deg også tips.

Fra frokostbalkongen har man fin utsikt over København.

Fra frokostbalkongen har man fin utsikt over København.

Hilsen fra Mats, som snart skal tilbake til København igjen 🙂