Bo midt i smørøyet på The Square Hotel

I fjor sommer var vi så heldige å få besøke The Square Hotel i København. Et hotell som ligger midt i smørøyet i byen, med nærhet til det meste. Vi håper saken kan være til glede for nye lesere og for deg som planlegger en tur til København nå i sommer! 

Dobbeltrommene er lyse og romslige.

The Square Hotel ligger like ved Rådhuspladsen, og det er derfra hotellet har fått sitt navn. Det ligger med andre ord veldig sentralt. Er du god til å kaste stein treffer du både Tivoli og Strøget med to gode kast.

Hotellet ligger supersentralt og titter ut over Rådhusplassen. Herfra er det kort vei til alt.

Hotellet ligger supersentralt og titter ut over Rådhusplassen. Herfra er det kort vei til alt.

 

Superpraktisk med bluetooth-høyttaler på rommet!

I tillegg har alle rommene på The Square bluetooth-høyttalere. De er enkle å parre, og er veldig mye bedre enn hva telefonen klarer å levere på egenhånd. Det syns vi var veldig fint, for det er deilig å kunne spille litt musikk eller høre på radio mens man gjør seg i stand. The Square har også selvsagt WiFi-tilgang for gjestene, så roaming trenger du ikke tenke på.

Det er kvadrater over alt på The Square.

Reiser du med flere finnes det connecting-værelser, og du kan også få oppredd ekstra seng til barn.

Badene er freshe og romslige.

Selv om The Square ligger veldig sentralt, er det ikke mye bråk fra gaten på rommene, selv ikke på dobbeltrommet ut mot gaten i andre etasje. Skal man virkelig flotte seg, kan man bestille et executive-rom i sjette etasje. Da får man balkong, badekåpe, sånne fine hotelltøfler og tilgang til loungen.

Hyggelig med frokost på toppen av hotellet :)

Hyggelig med frokost på toppen av hotellet 🙂

Frokost-serveringen i Executive lounge. Når frokosten er ferdig er loungen perfekt hvis man trenger stille sted å jobbe, eller man kan slappe av og nyte alt fra kaffe til et glass vin, og snacks og wienerbrød, gjerne ute på den felles balkongen.

I Executive lounge kan du ta en kaffe eller et glass vin.

I Executive lounge kan du ta en kaffe eller et glass vin.

The Square har en fantastisk lobby. I direkte tilslutning til resepsjonen får du kjøpt forfriskninger i lobbybaren.

Et perfekt sted for å ta en pust i bakken og betrakte livet og pulsen på hotellet.

The Square har ikke egen restaurant, men hva trenger man det til når man bare kan rusle ut døren og finne kjempebra spisesteder (jeg kan for eksempel anbefale Bror rett borti gaten, hvis dere vil ha en kjempefin matopplevelse). I resepsjonen gir de deg også tips.

Fra frokostbalkongen har man fin utsikt over København.

Fra frokostbalkongen har man fin utsikt over København.

Bestiller du rom med tilgang til loungen kan du også benytte terassen mellom klokken 14.00 – 21.00

Her finner du The Square Hotel:

Hilsen fra Mats, som snart skal tilbake til København igjen 🙂

p.s. Cruise og overnatting på The Square bestiller du her.