Nytt på Andersen Hotel

I hjertet av Vesterbro finner du Andersen Boutique Hotel. Et privateid hotell med fantastisk beliggenhet, design og service. Med et nyrenovert hotell blir nå gjestenes opplevelse enda litt bedre.

Karen Nedergaard er hotelldirektør og forteller at på tross av det moderne utseende til Andersen Hotel, startet hotellets historie på mange måter allerede i 1935.

Karen Nedergaard, hoteldirektør.

–Da åpnet min farmor og farfar Absalon Hotel på den andre siden av gaten. Deretter tok min far og onkel over, og i 1977 overtok de også Sealandia Hotel som i dag heter Andersen Hotel.

De siste 15 årene har Karen drevet både Andersen og Absalon. Hun ønsker at de besøkende skal føle at de bor på et internasjonalt hotell, midt i København. Beliggenheten på Vesterbro gjenspeiles i hotellets atmosfære som er uformell og avslappet. På tross av at den skandinaviske stilen ofte kan oppleves som ganske kjølig, har de på Andersen hatt fokus på å bruke farger og tekstiler som gjør at opplevelsen blir varm og eksotisk.

Wonderful-rommene er romslige og passer perfekt som familierom, dette rommet er ikke overraskende i etasjen kalt Princess.

Andersen hotell har siden de åpnet i 2012 hatt en ambisjon om at folk skal føle seg hjemme, samtidig som de har skapt en spennende og eksklusiv atmosfære. Med de nyeste oppgraderingene har alle vinduene blitt skiftet ut. Dette gjør at rommene blir lysere, men også at gjestene opplever mindre støy fra gaten. Med nylig installert aircondition i alle rom kan du nyte stillheten, og samtidig ha en behagelig temperatur på rommet.

Cool Standard rom. Et lyst rom som er perfekt for to personer.

Alle tekstiler er designet av Designers Guild og gir rommene en behagelig, men spennende atmosfære.

Hver etasje har et unikt, gjennomgående design. I etasjen kalt «Mermaid» går fargekartet i behagelige blå- og grønntoner som gjør at du virkelig kan drømme deg bort til deilige dager ved sjøen. I etasjen kalt «Princess» får gjestene opplevelsen av en natt i kongelige omgivelser, men i de  myke hotellsengene sover du mest sannsynlig bedre enn prinsessen på erten.

Romslig på Wonderful-rommet. Her er det god plass til en liten familie.

De nyoppussede familierommene er romslige og perfekt for en liten familie på tur. Med dobbeltseng og en stor utslagbar ekstraseng, som også kan brukes som sofa, er det godt med soveplasser. Familierommene har to bad, kaffemaskin og rett og slett alt man trenger for at oppholdet skal bli behagelig når man er på tur med familien.

På Wonderful-rommene er det eget sofahjørne med utslagbar sofa som kan res opp til en eller to personer.

Nydelige puter fra Designers Guild. Her sover du som en prinsesse.

Med plass til fire personer er det også greit å vite at Wonderful-rommene har to bad.

Å bo på Andersen Hotel er en gjennomført opplevelse. Sengene er myke, på rommet finner du deilige produkter fra Molton Brown, frokosten er god, klassisk dansk og nesten utelukkende økologisk. I baren får du et glass vin på huset mellom 17-18, og du kan leie en klassisk bysykkel på hotellet slik at du enkelt kommer deg rundt i København.

Hotellet ligger sentralt plassert på Vesterbro. En spennende bydel i København som bugner av spisesteder, barer og har gåavstand til for eksempel Tivoli, Strøget og Kødbyen.

De ansatte er svært behjelpelige og oppfordrer sine gjester til å ta kontakt i forkant, eller når de sjekker inn for å få anbefalinger til hvor de bør spise eller hva som er den beste sykkelveien for å komme et sted.

Hyggelig å bli møtt med en oppmuntring på vei opp trappen 🙂

Små detaljer som gjør det ekstra hyggelig å bo på Andersen Hotel 🙂

Lekker økologisk frokost med alt du måtte ha lyst på.

På hotellet kan du leie sykler slik at du enkelt kommer deg rundt i byen.

På Andersen Hotel er det hyggelige fellesområder som gjør det fristende å slå seg ned.

I fellesområdene finner du lektyre enten du er på jakt etter informasjon eller underholdning.

Hvis du ønsker å bo på Andersen Hotel har DFDS en avtale med hotellet. Bestill her. 

Her finner du Andersen Hotel:

Med vennlig hilsen Københavnvennen – Sigrun 🙂