Da vi var på besøk hos Cap Horn fikk vi servert en deilig og mettende treretters middag. Reiser man som gruppe med DFDS kan man bestille bord på forhånd, og det kan faktisk lønne seg. Cap Horn er nemlig en svært populær restaurant, både for turister og for lokale københavnere. Er dere ikke en gruppe kan dere klikke dere inn her og reservere bord.
Den kjente danske kokken og kokebokforfatteren Camilla Plum tok over Cap Horn allerede i 1990. Da gjorde hun restauranten til Danmarks første helt økologiske spisested. Den trenden er det i de senere år flere som har kastet seg på, men Cap Horn var altså først. Her serveres råvarer som er i sesong, som betyr at menyen kan variere noe ut fra når man er på besøk.
Mens mørket senket seg over Nyhavn, fikk vi plass ved et bord like ved peisen. Måltidet åpnet med at vår flinke og blide servitør serverte et glass champagne! Deretter fikk vi fikk servert laks med cottage cheese og crumble til forrett, før et fantastisk stykke lam med grønnsaker til hovedrett. Måltidet ble avsluttet med sjokoladekake med is til dessert, og en god kanne med kaffe.
Maten på Cap Horn står til toppkarakter, og det samme gjør stemningen. Mens en del andre steder i Nyhavn har modernisert og gjort om interiøret, har Cap Horn bevart det så originalt som mulig. Når det er varmt nok i været, er det selvsagt også mulig å nyte uteserveringen.