Juletur med jentene

Vi i @instatreffnorge har vært på tur med DFDS til København tidligere, og gledet oss nå stort til å teste en skikkelig førjulstur ombord. Det hadde vært en grå november hjemme, og vi så frem i mot å få litt julestemning. God mat og shopping på båten, før et julepyntet København ventet oss.

Vi dro innover i god tid, for virkelig å få senket skuldrene før avgang og planlagt turen vår sammen. Allerede før båten forlot Oslo satt vi tre å skravlet og koste oss med pizza i den italienske restauranten. Middagen var ikke før kl 20 og vi hadde god tid til avslapping på lugaren først. Julebordskjolen skulle luftes, hår skulle krølles og negler lakkes. Når vi jentene er på tur alene, er det koselig å ordne seg sammen før middag.

Vi har pakket opp av kofferten og prøver å bestemme oss for hvilken kjole vi skal velge ikveld. Og hvor lenge klarer vi å gå på de høye hælene mon tro.

Vi rekker å ta et bilde utenfor restauranten før middag. Men nå er vi veldig sultne og det lukter så godt.

Vi gikk forventningsfulle opp til 7 seas, for å teste årets første julemiddag. Der var alt man kunne tenke seg av både kald og varm julemat på buffeten, og her fant alle sin favoritt. For ikke å snakke om alle de deilige småkakene og dessertene. Man må holde av en god plass til dem og en kopp kaffe til slutt. Det er noe helt spesielt med den første julemiddagen og vi ble sittende å prate lenge om våre planer for desember.

Klar for julebord 🙂

Deilig julemat i 7 Seas

Mye å velge mellom på buffeten.

Vi prøvde både riskremen og karamellpuddingen, og alt smakte helt hjemmelaget ut.

Det var så fint pyntet i restauranten, med store pepperkakehjerter overalt, og fine kakebokser med alle de kjente julekakene i.

Vi var alle enige om at dette skulle bli en stressfri jul, hvor vi gjorde unna gavene i god tid. Da er det jo helt perfekt å ta en svipptur med DFDS og få handlet flere gaver ombord. Alle blir glade for litt god sjokolade eller en parfyme. Det er sikre vinnere under treet.

Sissel ønsker seg en ny veske, og det må jo være lov å handle litt til seg selv på juletur også.

Mange fristelser i Seashop

Vi møtte to venninner til på båten, og hadde en veldig koselig kveld sammen. Her beundrer damene en julepyntet båt.

Etter en god natts søvn, var vi uthvilte og klare for en hel dag i København.

Frokosten om bord overrasker oss med sitt store utvalg. Her er alt man kan tenke seg av juice, smoothie, grøt og egg i alle varianter.

 

Vi spiser nesten mer enn vi orker, og kan trygt hoppe over lunsjen.

Det ble litt shopping der også og armene var ganske lange da vi gikk ombord igjen på ettermiddagen. Les mer om dagen vår i København her.  Da var vi glade for at vi slapp å tenke på overvekt. På veien hjem var vi fulle av inntrykk og juleglede. Det hadde skjedd mye på kort tid og vi tok en tidlig kveld på lugaren. Men først koste vi oss med en deilig biffmiddag i Explorer steakhouse. Helt nydelig mat og deilig med servitører som har masse kunnskap om både mat og vin. Det er jo ikke alltid det er så lett å velge fra en fristende meny.

Vi kommer snart tilbake for flere fine opplevelser.

Klem fra Lise, Sissel og Hanne (@snuppedupp, @hverdagslykkelise og @hanne_paalandet).

Vi reiste fra et grått Oslo. Men når vi våkner opp på veien hjem, ser vi en flott soloppgang.

Vi forter oss opp på dekk før frokost og får med oss et nydelig fargespill.