Høyt og lavt i København Zoo

Gøy for hele familien i Zoo

Besøk København Zoo og la deg fascinere av flere enn 4000 forskjellige dyr fra hele verden. I parken finnes alt fra raske leoparder, store pandaer og farlige tigere, til søte dvergsilkeaper og høye giraffer.
Et besøk i Zoo er like spennende sommer som vinter og er et godt alternativ til både Tivoli og Den Blå Planet. Med flere lekeplasser, aktiviteter, dyr og fristende restauranter, er du garantert en hyggelig og moro dag! 

Si hei til en panda

Fra Antarktis til tropene

I Zoo kan du se isbjørner

I Zoo kan du se isbjørner

København Zoo er kjent for den høye standarden de holder i forhold til dyrene og deres velvære, og i parken lar de dyrene leve på mest mulig naturlig vis. I parken finner man derfor forskjellige avdelinger hvor man kan besøke dyrene i deres «miljø»! I tropeavdelingen kan man oppleve regnskogen slik den er i virkeligheten – med 90 graders luftfuktighet!

Dersom du ønsker å besøke en helt annen verden, må du ta turen til «Den Arktiske Ring». Her kan du gå gjennom en glasstunnel under vann og oppleve isbjørner som svømmer forbi.

Dårlig vær – ingen hindring i Zoo!

Klapp en livs levende slange

Klapp en levende slange

Skulle det være dårlig vær, så finnes det flere spennende steder innendørs eller under tak. Ta turen til Apejungelen, til Tropezoo, eller tre inn i varme «Afrika», nærmere bestemt Flodhestehuset. Her finner du 10 flotte aktiviteter du kan gjøre ved dårlig vær her.

Zoolab

La barna komme tett på insekter, lære om dyr og klippe, tegne eller støpe i gips i Zoolab.
Laboratoriet er åpent i helgene, ferier og på helligdager.

Kom nær dyrene i Børnezoo

Kom nær dyrene i Børnezoo

Sminketeateret tilbyr ansiktsmaling hvor man kan forvandles til en skummel tiger, vakker sommerfugl, eller en sjørøver. Sminketeatret har åpent på «Papegøjepladsen» ved Tropezoo samt i «Børnezoo» i helgene kl. 10-15. Ansiktsmalingen koster dkk. 60,-

Børnezoo og Lekeplasser

I «Børnezoo» kan barna komme nær dyrene. Her er det muligheter for å klappe de afrikanske dverggeitene og lære om kaniner og de forskjellige rasenes variasjoner.

I parken finnes det også flere forskjellige lekeplasser hvor barna kan ha mange timer med moro. 
Zoo har en tigerlekeplass ved, nettopp, tigrene. Kjør i jeepen, løp over hengebroen, eller la barna klatre på leketigrene.

Zoofari-lekeplassen, som er omgitt av dyr på alle kanter, kan barna kjøre safaribilen, eller løpe fra «flodhestene» som ligger i vannet.

Fristende spisesteder i Zoo

I Zoo finnes flere gode spisesteder med noe for enhver smak! Mattilbudet kommer fra alle fire verdenshjørner med alt fra deilig pita med lammekjøtt, gourmet-pølser med tilbehør, til lekre churros! På restauranten Bistro panpan kan du, som eneste sted i verden, spise et måltid med en panda. Restauranten ligger i Pandaanlegget.

Du kan også gjerne ha med deg matpakke om du heller ønsker det. I parken er det flere fine områder, både ute og inne, der det er fint å sitte og spise medbrakt nistepakke. Matpakkehuset i området ved «Børnezoo» er oppvarmet på kalde dager. 

Zootårnet

Solnedgang og det flotte tårnet i Zoo.

Solnedgang og det flotte tårnet i Zoo.

Et besøk i, det over 100 år gamle, Zootårnet er et must når man er i Zoo. Tar du turen opp belønnes du med en fantastisk utsikt over Zoo og København hele 70 meter over bakken! Det koster dkk. 10,- å ta turen opp i tårnet og det er vel verdt hver krone.

Finn frem

København Zoo ligger i Frederiksberg, Roskildevej 32, mellom Cisterne og Frederiksberg Have.
Enkleste reisevei fra skipet er enten med shuttlebussen fra terminalen og til Nørreport Metro, for så å hoppe på buss 6A som stopper like ved inngangen til Zoo.
Alternativt kan man ta buss 26 fra terminalen og hoppe av på
De Små Haver (Pile Allé). Herifra er det rundt 10 minutters gange til parken.

Åpningstider

Kamalen Klara?

Kamelen Klara?

København Zoo har åpent hver dag, hele året! Det kan være lurt å undersøke åpningstidene for den dagen du vil besøke parken, ta en titt her!

Reis på cruise og besøk dyrene

København i sikte

København i sikte

Er du fristet til å ta med familie på et cruise og besøke København Zoo?  
Se våre reisetilbud og bestill din neste tur!