Julegaver fra taxfree-butikken hos DFDS

Hva med å handle julegaver om bord når du reiser til København? Dette må jo være en ypperlig anledning til å få krysset av noen innkjøp på julegavelisten. Taxfree-butikken om bord har et stort utvalg og du kan være sikker på at du finner noe til alle på gavelisten. I tillegg er denne butikken på sjøen, så prisene blir jo veldig hyggelige. 

Den vanskeligste gaven å finne er kanskje til din mor? Men om bord er det faktisk mye å velge mellom til en dame. Hva med en deilig parfyme, en lekker veske, eller et smykke? 

I moteavdelingen finner du myke nyheter til hele familien og det er mange som ønsker seg myke gaver under treet. Hva med deilig ullundertøy fra Kari Traa til en søster? En ullgenser i høstens farger til mamma? Et par Happy Socks eller en myk hettegenser til pappa eller bror? 

Reiser du før 1. desember har vi faktisk også noen smakfulle julekalendere! Overrask din kjære med en kalender til adventstiden. 

Fine pyntegjenstander – mange designartikler for den kresne. 

Siden du nå er på båten på vei til København, kan vi nevne at det er mye fint fra Georg Jensen. Det er et tidløst og vakkert design som mange liker. 

Sånn! – Så håper vi du reiser hjem til Oslo igjen, med kofferten full av gaver! 

Bestill et MiniCruise før jul og få en avslappende miniferie, hvor du kan kjøpe julegavene i Taxfree-butikken om bord til en virkelig god pris. Finn reisen din her