Vinn Rockcruise med Donkeyboy eller Kim Larsen

 

Donkeyboy er ett av Norges hotteste band for tiden, og vi er kjempefornøyde med at de ønsker å spille for våre gjester i en helt spesiell atmosfære – som det jo blir med kun 300 plasser.

«Vi har ikke spilt på båt tidligere, men gitarist Peter (Michelsen) skryter av at han er flink til å sette sjøbein så det skal gå bra. Det er verre med trommisen Thomas (Drabløs), han er mer følsom for sjø enn oss andre», sier bandet.

I disse dager reiser de rundt i Skandinavia for å promotere sitt siste album Silver Moon. De gleder seg enormt til å få spille om bord på DFDS, og lover publikum en skikkelig god opplevelse.

Populær danske
Kim Larsen er en annen folkekjær artist som DFDS er stolte over å kunne presentere som en del av Rockcruise.

– Kim Larsen & Kjukken er meget glade for at de nå får anledning til å spille konsert for et norsk publikum, og håper på en riktig god opplevelse om bord, sier Larsens manger, Jørn Jeppesen.

Et Rockcruise inkludert reisen tur/retur København med lugar, kan bookes her: http://bit.ly/Rockcruise_DFDS. Her finner du også hele ROCKCRUISE-programmet for 2012.

HER ER KONKURRANSEN: VINN KØBENHAVNTUR OG KONSERTBILLETTER

For å delta i vår konkurranse, må du svare på følgende tre spørsmål:

  1. Hva heter siste albumet til Donkeboy?
  2. Hvilken dato spiller Kim Larsen om bord på DFDS?
  3. Vil du helst vinne Rockcruise med Donkeyboy eller Kim Larsen?

Konkurransen er nå avsluttet! Takk for alle svarene vi fikk inn – og følg med på våre andre konkurranser her på bloggen.

Dette kan du vinne:

   • To vinnere får hvert sitt Rockcruise den 28.04. Det vil si t/r Oslo – København for 2 personer i utvendig Seaways Class lugar, samt konsertbilletter til Donkeyboy 28.04.
   • To vinnere får hvert sitt Rockcruise den 06.08. Det vil si t/r Oslo – København for 2 personer i utvendig Seaways Class lugar, samt konsertbilletter til Kim Larsen 06.08.

Konkurransen avsluttes onsdag 28. mars. Vinnerne kontaktes direkte på e-post.

LYKKE TIL!

(Foto: Marcel Lelienhof)

(Foto: Jan Ove Larheim)

(Kim Larsen)