Vinn Københavncruise og billetter til Kim Larsen konsert!

 

Konkurransen er nå avsluttet, og 2 heldige vinnere kåret! Vi gratulerer og ønsker dere en tipp-topp konsertopplevelse i august! Tusen takk til alle som svarte, og god sommer videre!

Ps. Og riktig svar på konkurransen er København. 

 

 

DFDS’ Rockcruise er i gang, og 6. august spiller Kim Larsen & Kjukken om bord. De er meget glade for at de nå får anledning til å spille konsert for et norsk publikum, og håper på en riktig god opplevelse på vei til København.

Kim Larsen er en artist med svært mange norske fans, og billettene ble revet bort med en gang. Men fortvil ikke: Nå har du en unik mulighet til å vinne to billetter til konserten, og i tillegg få en båtreise med 7 timer i deilige København på kjøpet!

SLIK KAN DU VINNE KØBENHAVNCRUISE OG KONSERTBILLETTER:

Det eneste du trenger å gjøre, er å svare på følgende spørsmål:

I hvilken by er musikeren Kim Larsen født?

PREMIE: To vinnere får hvert sitt Rockcruise den 06.08. Det vil si t/r Oslo – København for 2 personer i Seaways Class lugar, samt konsertbilletter til Kim Larsen 06.08. Aldersgrense 20 år uten foresatte. Mat og drikke er ikke inkludert i premien.

Konkurransen avsluttes søndag 8. juli. Vinnerne kontaktes direkte på e-post.

LYKKE TIL!

Få en forsmak på Kim Larsen & Kjukken med musikkviceoen «Her står jeg».