Overnatte hos Andersen?

 

København har massevis av spennende overnattingsmuligheter. Ett av dem er Andersen Hotel . Hvis du ønsker å tilbringe natten, eller nettene i den danske hovedstaden omfavnet av moderne design – sjekk ut det ett år gamle boutique-hotellet i Helgolandsgade 12.

Andersen har ambisjoner om at folk både skal føle seg hjemme, og bli fascinert av det eksklusive materialet og de unikt designede omgivelsene. Og det klarer de virkelig! Gardinene er for eksempel britisk kvalitet som man ikke finner på så mange andre hoteller. I alle fall ikke i disse fargene. Tapetene er heller ikke valgt ut med noen som helst form for tilfeldighet. Sjekk fargene på bildene under. Spennende?

Nettopp fargevalget er viktig for hotellet. De ulike romtypene har egne farger etter størrelse og form, og selv om fargene er sterke blir de ikke voldsomme.

Noe av det mest spennende med hotellet er at de arrangerer eventer og utstillinger for sine gjester. Under Copenhagen Fashion week kommer de for eksempel til å ha utstilling av kjente designere, og det arrangeres også spennende aktiviteter innen både mat og kunst. De har faktisk hatt en kunstner innom som lagde kunstverk av møblene! Hadde det ikke vært stilig med et maleri på en av stolene i resepsjonsområdet? Følg med på hotellets Facebook-sider for andre spennende arrangementer.

Hotellet ligger ved Istedgade i Vesterbro, et spennende område med masse gode restauranter og cafeer. Kødbyen er verdt et besøk selv uten å stoppe for å spise, og er du glad i god mat er området nær sagt obligatorisk.

Men tilbake til hotellet og det viktigst av alt: Sengene er gode og myke, rommene er nydelige og frokosten er nydelig og dansk og gratis.

Har du overnattet hos Andersen?  Legg igjen en kommentar og del dine opplevelser. Og skulle du ha lyst til å teste ut dette lekre hotellet har DFDS  Seaways etablert en avtale med dem. Du kan selv booke hotellet når du gjør dine bestillinger her.

 

Peisen i resepsjonsområdet er noe helt spesielt. Sett noe lignende?

Peisen i resepsjonsområdet er noe helt spesielt. Sett noe lignende?

IMG_1497

Hva er klokken?

Spennende og artig design. Kombinasjon av moderne og klassiske uttrykk.

Resepsjonsområde. Spennende og artig design. Kombinasjon av moderne og klassiske uttrykk.

smakfullt bad

Stilig bad på et av de rosa rommene.

rom rosa

I kombinasjon med spennende design og originale farger blir rommene flotte opplevelser.

resepsjon og bar

Resepsjonsområde og bar.

Spisesal hvor nydelig frokost alltid er inkludert.

Spisesal hvor nydelig frokost alltid er inkludert.