Til Roskildefestivalen med båt

Hver sommer valfarter musikkglade nordmenn til Roskildefestivalen rett utenfor København. Hvorfor ikke gjøre det til en skikkelig ferietur, med cruisebåt over, og ta en tur innom København by på veien, før dere setter dere på toget til Roskilde?

Foto: Michael Flarup / Roskilde Festival

Årets lineup begynner allerede å ta form: Amerikansk tungrock fra Queens of The Stone Age, superpop fra Rihanna, herlige toner fra islandske Sigur Ros og eksperimentell pop fra Animal Collective er bare noe av det du kan få med deg på årets festival. Og det er bare på scenen! Festivalopplevelser handler minst like mye om å treffe nye og artige mennesker, spise god mat fra traller, henge i hengekøyer, bade, sove i varme telt og gå på jakt etter eventyr. Uansett hva du måtte finne, er du garantert gode minner for resten av livet.

Med danskebåten fra Oslo til København får du en tur før selve turen, du kan boltre deg på båten med alt den har å tilby, og du er sikret å komme frem til festivalen uthvilt og klar for en uke med konserter og fest. Perfekt for årets vennetur, for ikke å snakke om hvor utrolig behagelig returen etter festivalen vil bli, med lugar, dusj og buffet.

Fra København kan du ta tog til Roskilde, det tar ca tjue minutter og koster 50 danske kroner. God tur, og husk ekstra solbriller!